You are here: Home » Accessoires » Samsung Notebook en Samsung Central Station

Samsung Notebook en Samsung Central Station

geschreven door Constance

Wie herkent deze situatie niet? Je komt op je (flexibele) werkplek aan en moet je eerst nog allerlei kabels inpluggen voordat je kunt gaan werken.

Maar Samsung heeft hiervoor een oplossing gevonden, nl. met Central Station: een display en docking station in een. Zodra je binnenkomt herkent de Samsung Central Station je notebook en wordt er gelijk een verbinding gemaakt en hierdoor kan je meteen aan het werk, zonder gehannes met kabels of beeldschermen. En de nieuwe Samsung notebooks 9-serie past perfect bij de Central Station. Dit notebook weegt maar 1,31 kilo en is slechts 16,3 mm dik en heeft een 13 inch beeldscherm. De buitenkant is gemaakt van duralumin dat ook in de luchtvaart gebruikt worden en 2x zo sterk is als aluminium. Verder maakt dit notebook gebruik van het SuperBright Plus display, speciaal geschikt voor multimedia.

De Samsung notebooks uit de 9-serie zijn begin april verkrijgbaar en de Samsung Central Station vanaf half april as.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com