You are here: Home » Apple accessoires & gadgets » Zonnebank app voor iPhone

Zonnebank app voor iPhone

geschreven door Constance

Plaats je regelmatig foto’s van jezelf op Facebook, Hyves of Twitter en zie je op de foto’s een beetje bleekjes?

Met de TanningBooth (zonnebank) app voor de iPhone kan je jezelf een lekker bruin kleurtje geven. Er zijn verschillende gradaties ‘bruin’, van een lekker fris tintje tm uren in de zon hebben liggen bakken zonder beschermingsfactor. Dus voor elk wat wils. (Er is alleen 1 maar: wat doe je als je een leuke date hebt gemaakt en je ziet in het echt erg bleek? Moet je dan alsnog onder de ‘echte’ zonnebank gaan liggen of geef je je profielfoto op tijd een ander kleurtje?)

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com