Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • IKEA lanceert nieuwe LED-verlichting IKEA lanceert nieuwe LED-verlichting
  • Gacoli tuinverlichting, mooi en energiezuinig Gacoli tuinverlichting, mooi en energiezuinig
  • Eva Solo Sunlight zonne-energie tuinlamp Eva Solo Sunlight zonne-energie tuinlamp
  • Zonnesterkte app Zonnesterkte app
  • Opvouwbaar ligbed Opvouwbaar ligbed
  • iPhone app om Adidas zonnebril te ontwerpen iPhone app om Adidas zonnebril te ontwerpen
ladygadgets

Zonnebank app voor iPhone

Plaats je regelmatig foto’s van jezelf op Facebook, Hyves of Twitter en zie je op de foto’s een beetje bleekjes?

Met de TanningBooth (zonnebank) app voor de iPhone kan je jezelf een lekker bruin kleurtje geven. Er zijn verschillende gradaties ‘bruin’, van een lekker fris tintje tm uren in de zon hebben liggen bakken zonder beschermingsfactor. Dus voor elk wat wils. (Er is alleen 1 maar: wat doe je als je een leuke date hebt gemaakt en je ziet in het echt erg bleek? Moet je dan alsnog onder de ‘echte’ zonnebank gaan liggen of geef je je profielfoto op tijd een ander kleurtje?)

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?