You are here: Home » Eten & koken » Magimix keukenmachine

Magimix keukenmachine

geschreven door Constance

Het is nu al weer 2 jaar geleden dat ie in mijn leven is gekomen, de Magimix Keukenmachine. En hij wordt echt elke dag gebruikt, als is het maar om de sinaasappels mee uit te persen. (En mocht ie ooit stuk gaan, er komt gelijk een nieuw exemplaar.)

Nu heb ik zelf de Magimix 4200 met de ‘normale’ opening en nu heb ik een tijdje geleden kennis gemaakt met een geheel nieuw opzetstuk: de zgn. blokjeskit. Deze blokjeskit is speciaal ontwikkeld om tomaten, komkommers, appels, ham, aardappels of kiwi in blokjes en reepjes te snijden. Maar helaas is deze blokjeskit alleen geschikt voor de XL deksel en niet voor de ‘normale’ deksel.

Gelukkig heeft Magimix hier iets op gevonden, je kunt voor alle types (3200/4200/5200) een XL versie maken door de XL deksel met duwer te bestellen en dan kan je gelijk ook aan de slag met de blokjeskit.

Naast de blokjeskit heeft Magimix nog veel meer handige accessoires, zoals een blendermix, smoothieset, pureeset en een bakset. Zo kan je je Magimix keukenmachine eigenlijk voor elke kookklus gebruiken.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com