Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Nieuw Andrélon Zilver Care Nieuw Andrélon Zilver Care
  • Buddha to Buddha is jarig en wordt 20 jaar! Buddha to Buddha is jarig en wordt 20 jaar!
  • Buddha to Buddha Charity Collection Buddha to Buddha Charity Collection
  • Pandora breidt haar Essence collectie uit Pandora breidt haar Essence collectie uit
  • Stedentrip naar Kopenhagen Stedentrip naar Kopenhagen
  • Nieuwe Pandora Essence Collection Nieuwe Pandora Essence Collection
shoppen

Pandora is jarig

Dit jaar viert Pandora haar 10-jarig jubileum en dat doet zij dmv. een speciale jubileum 14 karaats gouden armbandbedel.

De Pandora jubileumbedel heeft 8 diamanten die gezet zijn in een speciaal draadpatroon en is prima te combineren met de verschillende soorten andere Pandora bedels en is daardoor ook een mooi contract met leer, zilver en goud van de rest van de Pandora collectie. De Pandora armband is immers ook gemaakt van 14 karaats goud en sterling zilver. De speciale bedel is nu te koop online, bij de diverse Pandora winkels en bij de shops-in-shops.

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?