Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Mail & Win; Kaarten voor Happy Spirit Days Mail & Win; Kaarten voor Happy Spirit Days
  • Bestel alles voor je slaapkamer gemakkelijk bij Bedden.nl Bestel alles voor je slaapkamer gemakkelijk bij Bedden.nl
  • Mail & win; Orchidee kalender ontworpen door Meagan Morrison Mail & win; Orchidee kalender ontworpen door Meagan Morrison
  • Mail & win; Win een jurk van SRNDPTY Mail & win; Win een jurk van SRNDPTY
  • Mail & Win; Logitech Silent Mouse Mail & Win; Logitech Silent Mouse
  • Mail & Win; Kaspersky Total Security 2017 software Mail & Win; Kaspersky Total Security 2017 software
shoppen

Mail & Win: Embryolisse producten

Jullie hebben vorige maand mijn ervaringen met het Embryolisse Anti-Aging serum kunnen lezen en ik heb een fantastisch nieuws want ik mag een aantal Embryolisse Anti-Aging producten weg gaan geven.

Het pakket bestaat uit een Redensifiant Contour voor ogen en lippen,  Sérum Redensifiant Anti-Age en Crème Redensifiant Anti-Age (ter waarde van euro 102,00 en is beschikbaar gesteld door Embryolisse-nl).

Wat moet je doen om een van deze anti-aging producten te winnen? Geef voor 31 maart as.,  ovv. Embryolisse, antwoord op de volgende vraag: ‘Welk Embryolisse product is een echt SOS balsem?’ Stuur je antwoord, incl. je naam en adresgegevens, naar: prijsvraag.blogo.nl@gmail.com . (De prijswinnaars krijgen persoonlijk bericht en lees voor het insturen even onderstaande spelregels.)

Spelregels Mail & Win: om mee te doen aan de Mail & Win actie dien je ingeschreven te zijn voor de Shopaholic nieuwsbrief. Ben je nog geen abonnee? Schrijf je dan in via de link of het aanmeldingsformulier op de homepage. Let op: Na je inschrijving krijg je een email met daarin een link ter bevestiging van je aanmelding.

 

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?