You are here: Home » In & om het huis » Tuin trends 2011

Tuin trends 2011

geschreven door Constance

De tuintrend van 2011 is vooral fris en stralend. Dus je kunt je lekker laten gaan met felle kleurtjes zoals bijvoorbeeld geel. Hieronder nog een paar trends:

  • In 2011 gaan organische vormen de tuin overheersen. Ecologisch en natuurvriendelijk  zal daar een belangrijke rol in spelen.
  • De veranda zal opnieuw populair zijn.
  • Verticaal tuinieren is een snel opkomende trend. Dus omhoog met die planten. En dat zowel in de vorm gevelsystemen als gewoon bloembakken boven elkaar.
  • Geen insecten en slakken maar de tuinbezitters zelf eten dit jaar de planten kaal. De vierkante metertuin,ook een trend van tuinieren 2010, komt in alle varianten terug. Dus al is het maar een kruidenplantje, je doet zo mee met de trend van 2011.

Natuurlijk kan je ook allerlei accessoires bedenken, zelf maken en schilderen in een fris kleurtje om de tuin op te fleuren. Of misschien kun je het tuinschot of het tuinmeubilair onder handen nemen met een kleurrijke verf. Denk ook eens aan een felgekleurd buitenkarpet, mooie verlichting, een schilderij of foto voor buiten, de buitenkeuken en vergeet vooral niet het buitenvuur om ’s avonds lekker van te kunnen genieten.

Voor iedere stijl en voor ieder budget is er een leuk ontwerp te bedenken. Dus aarzel niet om je tuin of “buitenkamer” eens goed aan te pakken zodat je straks heerlijk buiten kunt genieten van de eerste zonnestralen.

Saskia de Boer, interieurtipgever Limburg

Gerelateerde artikelen

4 reacties

Ralph 11 maart 2011 - 15:40

Leuk artikel! Het past wat minder in het Nederlandse klimaat, maar de volgende lampen van Vibia passen prima bij deze trend:

http://www.lightmatters.eu/het-assortiment/series/wind.html

Reageer
Danny 4 mei 2011 - 09:39

Duidelijk artikel. Organische vormen worden inderdaad populairder. Wij hebben op basis van deze trends bijpassende bestrating uitgezocht. Het artikel vind je hier:

http://www.nubouwen.nl/blog/bestrating-trends/

Reageer

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com