You are here: Home » Accessoires » Hardloop app

Hardloop app

geschreven door Constance

Omdat we richting het voorjaar gaan, de dagen langer worden en ik een hoop mensen tegenkom op hun hardloopschoenen vind ik het tijd worden om aandacht te geven aan de gratis Android hardloop app van Looptijden.nl. (Er is natuurlijk ook een iPhone app beschikbaar.)

Met de Looptijden.nl-app kan je direct zien waar je bent en hoe hard je hebt gelopen en toont de app direct de gelopen route op een kaart. Dit werkt allemaal via je GPS-signaal van je telefoon. Na het lopen kan je je gelopen afstand en tijd via een druk op de knop toevoegen aan je persoonlijke profiel op www.Looptijden.nl. De app bevat tevens de mogelijkheid persoonlijke records en algemene loopstatistieken te raadplegen. Doordat de app voor Nederlandse hardlopers is gemaakt, is er uitgebreide informatie aanwezig over hardloopwedstrijden die binnenkort in de regio plaatsvinden, inclusief de route en ervaringen van andere hardlopers. Verder kan je gelopen wedstrijden en trainingen direct naar Facebook, Twitter en Hyves te publiceren.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com