Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Vintage badkleding Vintage badkleding
  • Comfortabel op reis Comfortabel op reis
  • Cashback shoppen is het nieuwe zegeltjes plakken Cashback shoppen is het nieuwe zegeltjes plakken
  • Shiny UGGs exclusief bij Van den Assem Shiny UGGs exclusief bij Van den Assem
  • Spijkers & Spijkers lanceert eigen webshop Spijkers & Spijkers lanceert eigen webshop
  • Kies je bonbons bij Daskalidès Kies je bonbons bij Daskalidès
shoppen

Purdey online winkel is geopend

Het merk Purdey heeft gisteren haar webshop geopend en nu kan je 24 uur per dag, 7 dagen in de week Purdey kleding kopen. En dit is niet alleen mogelijk voor Nederlandse klanten, maar ook voor Belgische en Duitse dames.

Ook op de webshop komt de herkenbare Purdey stijl terug en staat, net als in de winkels, kwaliteit en persoonlijke aandacht voorop. Er zijn stylingadviezen te vinden en de klantenservice helpt, als het nodig is, telefonisch of per e-mail klanten bij hun bestellingen. Verder kan je bestellingen die gemaakt zijn via de webshop in de winkels ruilen. Verder is er op 17 februari weer een nieuwe Purdey winkel geopend, deze keer in Alkmaar. Je vindt hier ook de eigen ontwerpen en de merken zoals Josephine & Co, Brax, Mark, Rosner maar ook een nieuw merk: Penn & Ink.

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?