You are here: Home » Shoppen » Purdey online winkel is geopend

Purdey online winkel is geopend

geschreven door Constance

Het merk Purdey heeft gisteren haar webshop geopend en nu kan je 24 uur per dag, 7 dagen in de week Purdey kleding kopen. En dit is niet alleen mogelijk voor Nederlandse klanten, maar ook voor Belgische en Duitse dames.

Ook op de webshop komt de herkenbare Purdey stijl terug en staat, net als in de winkels, kwaliteit en persoonlijke aandacht voorop. Er zijn stylingadviezen te vinden en de klantenservice helpt, als het nodig is, telefonisch of per e-mail klanten bij hun bestellingen. Verder kan je bestellingen die gemaakt zijn via de webshop in de winkels ruilen. Verder is er op 17 februari weer een nieuwe Purdey winkel geopend, deze keer in Alkmaar. Je vindt hier ook de eigen ontwerpen en de merken zoals Josephine & Co, Brax, Mark, Rosner maar ook een nieuw merk: Penn & Ink.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com