You are here: Home » Accessoires » HTC introduceert Facebook telefoons

HTC introduceert Facebook telefoons

geschreven door Constance

HTC komt met twee mobiele telefoons die speciaal ontwikkeld voor social networks: de HTC ChaCha en de HTC Salsa.

Beide toestellen beschikken over een speciale Facebook-button met directe toegang tot de belangrijkste functies van Facebook. De button biedt, afhankelijk van de gebruikssituatie, verschillende opties en licht automatisch op als er een mogelijkheid is om content te delen of een update te doen. Zo kun je je status updaten, een foto uploaden, artikelen delen en inchecken op een locatie en meer. Ook kun je via de button je Facebook-vrienden laten weten naar welke muziek je luistert en de track direct delen.

Beide nieuwe toestellen beschikken over de nieuwste Android-versie 2.3.3 (Gingerbread). Ook beschikken ze over de nieuwste versie van HTC Sense. Hiermee laat de smartphone als iemand de gebruiker belt of deze zelf belt, de laatste updates en foto’s zien van de persoon in kwestie en wordt de verjaardag van de persoon in het scherm weergegeven.

De HTC ChaCha en HTC Salsa zijn volledig te personaliseren met de nieuwe Facebook widgets. Met Facebook Chat en Messages is het eenvoudig contact te houden met vrienden. Verder worden Facebook-berichten en conversaties geïntegreerd en verschijnen deze daarmee automatisch in de berichten en e-mail inbox, naast de gebruikelijke conversaties. Het toestel beschikt over een touch screen, fysiek toetsenbord en twee camera’s: een 5 megapixel camera met autofocus en LED-flits en een VGA front-facing camera. Hiermee kunnen uitstekende foto’s in HD worden gemaakt en kan je videochatten met vrienden. Bovendien maakt het 2.6 inch touchscreen internetten op het toestel erg eenvoudig.

De HTC Salsa biedt dezelfde Facebook functies als de HTC ChaCha. Met de 5-mexapixel camera is het mogelijk foto’s in hoge resolutie te maken en deze direct te delen met vrienden. Het toestel heeft een 3.4-inch touch screen en een VGA front-facing camera waarmee video calling eenvoudig wordt.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com