Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Get moving. It’s party time met Samsonite Get moving. It’s party time met Samsonite
  • Een sprankelende verschijning, met CATRICE limited edition Glitter Storm Een sprankelende verschijning, met CATRICE limited edition Glitter Storm
  • ‘B. Who You Are’ IKEA werkt samen met modeactiviste Bea Åkerlund ‘B. Who You Are’ IKEA werkt samen met modeactiviste Bea Åkerlund
  • December Cadeaumaand; Estée Lauder BLOCKBUSTER December Cadeaumaand; Estée Lauder BLOCKBUSTER
  • Test; Dyson Supersonic haardroger Test; Dyson Supersonic haardroger
  • Dek je tafel duurzaam met de IKEA ÅTERSTÄLLA LIMITED COLLECTIE Dek je tafel duurzaam met de IKEA ÅTERSTÄLLA LIMITED COLLECTIE
shoppen

Eastpak Artist Studio: Antoine Peters

Gisterenmiddag ben ik aanwezig geweest bij de lancering van de allernieuwste Eastpak Artist Studio collectie, en deze keer is de ontwerper niemand minder dan Antoine Peters.

De limited collection van EASTPAK x ANTOINE PETERS is vanaf half april as. exclusief verkrijgbaar bij een aantal geselecteerde winkels in de Benelux.  ANTOINE PETERS voorziet iconische EASTPAK tassen (Padded Pak’r, Delegate en Flex) van een eigen signatuur. Het dragen van een EASTPAK tas wordt deze keer wel heel bijzonder want ANTOINE PETERS heeft zijn tekeningen bewust niet ingekleurd: dat mag je namelijk zelf doen!  Zo wordt ieder exemplaar uniek en customized. De tassen zijn extra rijk en gedetailleerd uitgewerkt met geprinte voering, een organizer voor markers en afwijkende zipper pullers.

“Voor mij gaat mode over het verspreiden van een kleine glimlach. Deze tassen krijgen dat zeker voor elkaar. Of door er zelf wat liefde in te stoppen, of door anderen naar je tas te laten kijken door de persoonlijke manier waarop je hem hebt ingekleurd. Je kunt de tas helemaal ton-sur-ton inkleuren met zwart of zo bont maken als je zelf wilt. Maar het hoeft natuurlijk niet. Want stiekem heb ik de lipjes al rood ingekleurd, aldus Antoine Peters.”

Verkrijgbaarheid

De EASTPAK x ANTOINE PETERS collectie is verkrijgbaar vanaf midden april in speciaal geselecteerde winkels in de Benelux. Prijzen zijn op aanvraag verkrijgbaar. Voor meer informatie kunnen consumenten kijken op: www.eastpak.com

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?