Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Wonen in Tiny Houses, dat gaat heel gemakkelijk met simplehuman Wonen in Tiny Houses, dat gaat heel gemakkelijk met simplehuman
  • Y-Ply relax krukje Y-Ply relax krukje
  • Wat kan er nog meer met de Senseo Twister melkopschuimer? Wat kan er nog meer met de Senseo Twister melkopschuimer?
  • SodaStream lanceert de Spirit One Touch én 3 zonnige mocktails SodaStream lanceert de Spirit One Touch én 3 zonnige mocktails
  • Zo bespaar je op de energierekening Zo bespaar je op de energierekening
  • Test; Less helpt je met de was Test; Less helpt je met de was
shoppen

Estée Lauder make-up kleuren voorjaar 2011

Vanaf 21 februari as. kan je bij de parfumerie terecht voor de make-up uit de voorjaarscollectie 2011 van Estée Lauder. En de Pure Color Wild Violet Makeup Collection is ook deze keer bedacht door Tom Pecheux, en ook is er een nieuwe geur toegevoegd aan het assortiment: Wild Elixer.

De kleuren op de lippen zijn tintelend oranje, koperkleurige kers en paarse pruimtinten, voor de ogen paars en naturel en op de nagels een houtskoolkleur!

De limited edition Pure Color Long Lasting Lipstick is er in Wild Violet, Wild Coral, Wild Blossom en Wild Fire. De lipstick zorgt voor een diepe en stralende kleur en geeft ook verzorging op basis van Vitamine C en E. Ook zijn er 2 nieuwe lipgloss kleuren: Shocking Pink en Passion Fruit. De Pure Color Five Color EyeShadow Palette in Wild Violet bestaat uit amber en naturel kleuren. Ook zijn er 2 limited edtion Pure Color EyeShadows: Untamed Violet en Sugar Cube en het oogpotlood Double Wear Stay-in-Place Eye Pencil (houdt wel 12 uur lang) in Untamed Violet is een limited edition, net als de Pure Color Nail Lacquer Storm (houtskoolkleur).

De geur Wild Elixer heeft de geur van mandarijn, goudsbloem, paarse fresia en viooltjes met ondertonen van sandelhout, iris, amber en muskus en ook bloemen zoals de gardenia, blauwe jasmijn en waterlelie. Dit parfum wordt exclusief bij de Bijenkorf verkocht en is ook een limited edition.

Ikzelf ben behoorlijk verslaafd aan lipgloss dus het was wel weer even wennen aan een ‘gewone’ lippenstift, maar ik moet eerlijk zeggen dat ik de lippenstift Wild Violet die ik heb mogen testen erg prettig vindt. De kleur blijft lang (en goed zitten) en je lippen drogen absoluut niet uit.