You are here: Home » Fashion » Twitter en win een paar schoenen van Omoda

Twitter en win een paar schoenen van Omoda

geschreven door Constance

Morgen start Omoda schoenen met een spannende Twitter- actie. Followers van Omoda schoenen maken kans om hun favoriete paar schoenen te winnen. Zij worden gevraagd hun favoriete model uit de nieuwe collectie op Twitter te zetten, met in het bericht #omodalikes. Omoda schoenen kiest een winnaar en geeft aan hem/haar dit favoriete paar.

Met deze actie wil Omoda iets terug doen voor haar volgers. Zij maken deel uit van een trouwe klantengroep en maken daarom kans op iets extra’s. Ook de twitteraars die nog geen deel uit maken van de Omoda schoenen volgers krijgen een kans. Zij kunnen Omoda gaan volgen en zo ook mee doen aan de actie.

Tip: Om de tweet extra op te laten vallen kan de Twitteraar stijltips bij de schoenen noemen.

Voor jouw favoriete paar schoenen ga je naar www.omoda.nl

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com