Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Altijd frisse sneakers zonder vieze luchtjes Altijd frisse sneakers zonder vieze luchtjes
  • Anna van Mills; Ontwerp zelf het perfecte paar schoenen Anna van Mills; Ontwerp zelf het perfecte paar schoenen
  • L.K.Bennett werkt samen met schoenenmerk Bionda Castana L.K.Bennett werkt samen met schoenenmerk Bionda Castana
  • L.K.Bennett Wedding Collectie L.K.Bennett Wedding Collectie
  • Saucony Spring Summer collectie Saucony Spring Summer collectie
  • Lever oude schoenen in voor de Kledingbank Lever oude schoenen in voor de Kledingbank
shoppen

Twitter en win een paar schoenen van Omoda

Morgen start Omoda schoenen met een spannende Twitter- actie. Followers van Omoda schoenen maken kans om hun favoriete paar schoenen te winnen. Zij worden gevraagd hun favoriete model uit de nieuwe collectie op Twitter te zetten, met in het bericht #omodalikes. Omoda schoenen kiest een winnaar en geeft aan hem/haar dit favoriete paar.

Met deze actie wil Omoda iets terug doen voor haar volgers. Zij maken deel uit van een trouwe klantengroep en maken daarom kans op iets extra’s. Ook de twitteraars die nog geen deel uit maken van de Omoda schoenen volgers krijgen een kans. Zij kunnen Omoda gaan volgen en zo ook mee doen aan de actie.

Tip: Om de tweet extra op te laten vallen kan de Twitteraar stijltips bij de schoenen noemen.

Voor jouw favoriete paar schoenen ga je naar www.omoda.nl

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?