You are here: Home » Gadgets » Mail & Win: Wesco Circulon Wok

Mail & Win: Wesco Circulon Wok

geschreven door Constance

Jullie hebben vorige maand al kunnen lezen dat ik 2 fantastische Wesco Circulon pannen heb gekregen voor een uitgebreide test: een kleine koekepan en een wok (met deksel).

Ik heb over beide een uitgebreid testrapport geschreven (dat artikel kan je hier nalezen, incl. testvideo) en ik mag, namens Wesco, 3x een Circulon wok met deksel (twv. euro 129,00) aan de lezers van shoppen.blogo.nl weggeven.

Om een van deze wonderwoks te winnen moet je wel een vraag beantwoorden. Het gaat om deze vraag: “Uit hoeveel producten bestaat de Wesco Circulon pannenserie?’ Geef voor 28 februari as. je antwoord, (incl. je naam en adresgegevens) ovv. Wesco en mail dit naar: shoppen.blogo.nl@gmail.com

JE KUNT NIET MEER REAGEREN OP DEZE MAIL & WIN ACTIE.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com