You are here: Home » Audio & video » Gadget Test: Sony Walkman

Gadget Test: Sony Walkman

geschreven door Constance

Vorige maand heb ik van Sony een (lichtroze) testexemplaar gekregen van de Sony Walkman NWZ-S754 en ik heb deze Walkman nu uitgebreid kunnen testen. (Kijk hier voor het 1e artikel.)

Wat mij als 1e opviel was het kleine, dunne formaat van deze Walkman en toch heeft ie een heel helder en duidelijk scherm. En hierop kan je perfect naar allerlei video’s kijken. Verder heeft de S754 een paar leuke gadgets: zo kan je dmv. Lyrics Sync. de songteksten bekijken en wordt in de Karaoke Mode de stem vd zanger of zangers zachter gezet zodat je zelf, lekker hard (en in mijn geval vals), kan meezingen. En hierdoor kan je ook, met de hulp van een A/V kabel die je aansluit op je tv, een karaoke meezingavond organiseren.

Verder was het overzetten van mijn eigen muziek die op de PC stond echt een makkie, dmv. de Content Transfer software en dat gold ook voor de muziek in mijn iTunes bibiotheek. Ik dacht eerst dat het geheugen van 8Gb te weinig zou zijn, maar dat viel me erg mee. Er kon toch meer muziek op dan verwacht en ik had zelfs nog ruimte voor een paar video’s en groot aantal foto’s. En wat ik ook erg prettig vond, was de FM-radio en ook heb ik, tijdens vergaderingen, een aantal keren de voicerecorder kunnen gebruiken.

De bediening van de S754 is heel logisch en zelfs zonder het doorlezen van de gebruiksaanwijzing, overduidelijk.

Conclusie: het geluid van de Sony Walkman is echt perfect en ik ben ook erg enthousiast over het model. Hij ligt heerlijk in de hand en past zelfs in de kleinste zak of handtas. (En is ook ideaal voor tijdens het sporten.) Het overzetten van muziek is een fluitje van een cent, ik vind deze Walkman echt een super MP3 speler. Er is 1 klein dingetje wat ik jammer vind: ik mis een (mooi) beschermhoesje, maar dat is een klein detail.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?