Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Nieuw kookboek; The Avocado Show Nieuw kookboek; The Avocado Show
  • Bondi Sands Liquid Gold Self Tanning Dry Oil Bondi Sands Liquid Gold Self Tanning Dry Oil
  • Clinique Advent Kalender Clinique Advent Kalender
  • December cadeaumaand; Een Fitbit voor de familie December cadeaumaand; Een Fitbit voor de familie
  • HEMA en Too Good To Go samen tegen voedselverspilling HEMA en Too Good To Go samen tegen voedselverspilling
  • Geef je slaapkamer een nieuwe look! Geef je slaapkamer een nieuwe look!
shoppen

Brooke Shields opent Miljonair Fair

Vanavond komen de avondjurk en smoking uit de kast, want Testman en ik gaan naar de gala-avond van de Miljonair Fair, op uitnodiging van Samsung. (Samsung lanceert op de Miljonair Fair een speciale gelimiteerde Samsung Galaxy Tab en daar over kan je op ladygadgets.blogo.nl meer lezen.)

De opening van de Miljonairs Fair wordt elk jaar door een internationaal bekende ster gedaan en dat is dit jaar filmster Brooke Shields. En mocht er nog een pak sneeuw liggen dan kan Brooke gewoon haar FitFlop Superboot Chocolate weer aantrekken waarmee ze lekker door de sneeuw heen kan lopen en gelijk ook haar billen en bovenbenen traint dankzij de Microwobbleboard™ technologie. De diverse trendy modellen uit de wintercollectie van dit jaar zijn allemaal voorzien van de ergonomisch gevormde, spierversterkende Microwobbleboard™ middenzool: Get a workout while you walk!™

Natuurlijk lees je morgen meer over de Miljonair Fair, want vanaf morgen t/m maandag 13 december as. kan je nog terecht in de Rai in Amsterdam.

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?