You are here: Home » Design meubels » Bibloxx maakt je interieur persoonlijk!

Bibloxx maakt je interieur persoonlijk!

geschreven door Constance

Het belangrijkste in een interieur is de persoonlijke touch. Het beeld dat je krijgt van de bewoners zodra je een woonkamer inloopt. Dat maakt de kamer bijzonder. Dat mis je ook altijd in de woonwinkels, omdat daar de persoonlijke touch niet aanwezig is.

Om het interieur persoonlijk te maken gebruiken we foto’s van het gezin, huisdieren of mooie foto’s van vakantie. Vroeger stonden er dan ook fotolijstjes met dierbare personen op de schouw boven de haard. Toen kwamen de groepen fotolijstjes aan de wanden, de foto’s op linnen en nu kan je ook je foto’s plaatsen in je meubels.  Bij Bibloxx kunnen meubels besteld worden met inlays waar de foto’s in kunnen. De foto’s zijn makkelijk te veranderen. En zo verandert het interieur mee met de bewoners mee.

Er zijn salontafels, eettafels en kubussen om op te zitten te bestellen. Ook hebben ze een kandelaar ontworpen voor kaarsen en bloemen met een inleg voor een foto. Een leuk ontwerp en idee van eigen bodem.

Interieur Tipgever Utrecht, Karin Burger

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com