Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Woonaccessoires bij Bulbby.com Woonaccessoires bij Bulbby.com
  • Affordable Art Fair Amsterdam Affordable Art Fair Amsterdam
  • Weltevree Brandstore in Amersfoort Weltevree Brandstore in Amersfoort
  • Affordable Art Fair Amsterdam 2015 Affordable Art Fair Amsterdam 2015
  • IKEA opent kunst Pop-up store IKEA opent kunst Pop-up store
  • IKEA opent kunst Pop-up store IKEA opent kunst Pop-up store
wonen

Bibloxx maakt je interieur persoonlijk!

Het belangrijkste in een interieur is de persoonlijke touch. Het beeld dat je krijgt van de bewoners zodra je een woonkamer inloopt. Dat maakt de kamer bijzonder. Dat mis je ook altijd in de woonwinkels, omdat daar de persoonlijke touch niet aanwezig is.

Om het interieur persoonlijk te maken gebruiken we foto’s van het gezin, huisdieren of mooie foto’s van vakantie. Vroeger stonden er dan ook fotolijstjes met dierbare personen op de schouw boven de haard. Toen kwamen de groepen fotolijstjes aan de wanden, de foto’s op linnen en nu kan je ook je foto’s plaatsen in je meubels.  Bij Bibloxx kunnen meubels besteld worden met inlays waar de foto’s in kunnen. De foto’s zijn makkelijk te veranderen. En zo verandert het interieur mee met de bewoners mee.

Er zijn salontafels, eettafels en kubussen om op te zitten te bestellen. Ook hebben ze een kandelaar ontworpen voor kaarsen en bloemen met een inleg voor een foto. Een leuk ontwerp en idee van eigen bodem.

Interieur Tipgever Utrecht, Karin Burger

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?