You are here: Home » Fashion » Winterlaarzen van Sorel

Winterlaarzen van Sorel

geschreven door Constance

Volgende week is er weer een koude golf naar ons onderweg dus kunnen de winterboots wederom de kast uit, en het is pas half december dus dat wordt nog wat deze winter.

Heb je nog geen mooie, hippe, trendy winterlaarzen gekocht dan moet je echt eens gaan kijken bij Sorel. Deze ultieme winterlaarzen combineren leer en natuurrubber wat de voeten warm en droog houdt, in welk weer dan ook. De laarzen zijn in staat om je voeten te beschermen tot -73 graden Celcius en bevatten een thermische binnenschoen die bij de meeste modellen uitneembaar is. Het klassieke model Sorel ‘Caribou’ staat bekend als ween echte klassieker. Ze zijn uitermate geschikt voor de actievelingen onder ons die houden van een winterse wandeling, maar ook zeker om de sneeuw en winterse kou te trotseren tijdens het shoppen.

Sorel zal, voor het eerst sinds het bestaan van Sorel, een zomercollectie uitbrengen die ook typerend is voor het merk. Zoals de contrasterende stiksels, rubberen teen en de uniek vormgegeven zool. Ook bij de zomerschoen wordt gebruik gemaakt van gevulkaniseerd rubber en leer en natuurlijk het uitneembare voetbed dat de schoen zo comfortabel en compleet maakt. De collectie bestaat uit casual sneakers, ballerina’s, maar ook de laars mag natuurlijk niet ontbreken. Kleuren als turquoise, oranje en bruin worden leuk gecombineerd en laars Tivoli Rain knalt eruit door varianten in felgeel, rood, blauw en zwart. Deze laatste heeft een laklederen buitenkant van gecoate rubber en is geïnspireerd door de klassieke Sorel 1964 Pac boot. Wie de zomercollectie 10/11 ziet kan de boodschap niet missen: fashion waarbij je voeten warm en droog blijven en nu dus 365 dagen per jaar.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com