Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Test; Samsung Tab S4 Test; Samsung Tab S4
  • Test; Samsung Level Box Slim Test; Samsung Level Box Slim
  • Print je foto’s met de Samsung Image Stamp Print je foto’s met de Samsung Image Stamp
  • Test; Samsung Level Box Slim speaker Test; Samsung Level Box Slim speaker
  • Samsung POWERbot VR7000 robotstofzuiger Samsung POWERbot VR7000 robotstofzuiger
  • Test; Samsung Galaxy S7 en Samsung Gear 360 Test; Samsung Galaxy S7 en Samsung Gear 360
ladygadgets

Samsung Galaxy Tab Luxury Edition

Gisteren was ik te gast, uitnodiging van Samsung, op de gala avond van de Miljonair Fair (ofwel MF) en ik heb de lancering meegemaakt van de Samsung Galaxy Tab Luxury Edition en de presentatie van een limited edition van de Samsung Galaxy Tab: deze was nl. ingelegd met 5.700 Swarovski kristallen en is exclusief bij Harrods te koop.

Het 1e exemplaar van de Galaxy Tab Luxury Edition werd overhandigd aan de Super Trash eigenaresse Olcay Gulsen en zij wordt tevens het nieuwe gezicht van de Samsung Ladyphone. Helaas wilde men hierover niet zo veel kwijt (dus dames, nog even jullie geduld bewaren) maar in januari wordt er meer bekend. In de Luxury Edition zit niet alleen de Samsung Tab (het grote broertje van de Samsung Galaxy S telefoon), maar ook een leren hoesje en een Bluetooth headset. En ook werden een aantal genodigden, waaronder ikzelf, verrast met een exemplaar van de Samsung Tab Luxury Edition. En wat is ie mooi!

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=LSiEfUxHbY8[/youtube]

Binnenkort volgt er natuurlijk weer een uitgebreide test van de Samsung Tab, maar 1 ding viel me gelijk al, hij is een stuk handzamer dan de iPad en je kunt met de Tab ook bellen en oa. flash pagina’s weergeven. De Luxury Edition ligt vanaf nu in de winkels en kost net zoveel als de ‘gewone’ Tab maar is dus een stuk completer. Het standaard geheugen is 16 GB en je kunt het geheugen uitbreiden met een micro SD-kaart van max. 32 GB. Verder heeft de Tab een aantal (standaard)functie’s die zijn verre achterneef (de iPad) niet heeft, zoals een camera met flitser, 3G en Wifi, Bluetooth 3.0, gratis navigatie dmv. Google maps, Thinkfree Office en natuurlijk ook de Swipe mogelijkheid. En daardoor wint de Galaxy Tab bij mij al, want door het swipen gaat het typen een stuk makkelijker dan op het toetsenbord van de iPad.  Maar zoals ik al eerder schreef, binnenkort meer.

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?