Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • De overstap naar Acer Chromebook deel 2 De overstap naar Acer Chromebook deel 2
  • De overstap naar een Acer Chromebook De overstap naar een Acer Chromebook
  • Logitech introduceert 2 nieuwe iPad 6 keyboards Logitech introduceert 2 nieuwe iPad 6 keyboards
  • Kerstcadeautip; Leren accessoires van Decoded Kerstcadeautip; Leren accessoires van Decoded
  • Test; Logitech Ultrathin Magnetic Clip-On Keyboard cover iPad Air Test; Logitech Ultrathin Magnetic Clip-On Keyboard cover iPad Air
  • Logitech Keys-to-Go toetsenbord voor Android en Windows mobiel Logitech Keys-to-Go toetsenbord voor Android en Windows mobiel
ladygadgets

Draadloos toetsenbord voor de Mac

Het LMP 28-key draadloos Bluetooth toetsenbord is geschikt voor elke Bluetooth Macintosh. De De compacte keypad maakt snel en makkelijk verbinding. Vooral met cijfers, tabellen, berekeningen en spread sheets werkt de draadloze keypad bijzonder efficiƫnt en praktisch.

De LMP Bluetooth toetsenbord kan gebruikt worden met elke Macbook, Macbook Pro en Macintosh Bluetooth computer, maar werkt ook als een stand-alone oplossing. De LMP Bluetooth keypad is eveneens bedoeld voor gebruikers van het draadloze Apple keyboard, die ook het numerieke deel willen gebruiken.

Met de linkage-bar wordt de keypad extensie naadloos gekoppeld aan het Apple wireless keyboard. De LMP keypad heeft 0-9, decimale, ‘hot’, F13-F17, page up/down, arrow up/down, delete forward, clear all, decimal point/comma toetsen en een entertoets. Verder is het toetsenbord voorzien van een power on/off knop, pairing button knop, en LED status signaal. De afmetingen van de LMP keypad zijn: 13.0 x 13.6 x 1.8 cm. Met het aluminium-look design past de LMP keypad perfect bij de Mac maar werkt niet met de iPad of Windows.

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?