You are here: Home » Apple accessoires & gadgets » Draadloos toetsenbord voor de Mac

Draadloos toetsenbord voor de Mac

geschreven door Constance

Het LMP 28-key draadloos Bluetooth toetsenbord is geschikt voor elke Bluetooth Macintosh. De De compacte keypad maakt snel en makkelijk verbinding. Vooral met cijfers, tabellen, berekeningen en spread sheets werkt de draadloze keypad bijzonder efficiënt en praktisch.

De LMP Bluetooth toetsenbord kan gebruikt worden met elke Macbook, Macbook Pro en Macintosh Bluetooth computer, maar werkt ook als een stand-alone oplossing. De LMP Bluetooth keypad is eveneens bedoeld voor gebruikers van het draadloze Apple keyboard, die ook het numerieke deel willen gebruiken.

Met de linkage-bar wordt de keypad extensie naadloos gekoppeld aan het Apple wireless keyboard. De LMP keypad heeft 0-9, decimale, ‘hot’, F13-F17, page up/down, arrow up/down, delete forward, clear all, decimal point/comma toetsen en een entertoets. Verder is het toetsenbord voorzien van een power on/off knop, pairing button knop, en LED status signaal. De afmetingen van de LMP keypad zijn: 13.0 x 13.6 x 1.8 cm. Met het aluminium-look design past de LMP keypad perfect bij de Mac maar werkt niet met de iPad of Windows.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com