Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Koffietest Aroma club koffiebonen Koffietest Aroma club koffiebonen
  • essence trend edition ‘dancing on the milky way’ essence trend edition ‘dancing on the milky way’
  • De nieuwste Dopper is de Dopper Insulated De nieuwste Dopper is de Dopper Insulated
  • Sacha Influencer Collection Sacha Influencer Collection
  • Sierraaddrager van het jaar Sierraaddrager van het jaar
  • Sonos en Faberyayo brengen ode aan de herfst als het Comfy Season Sonos en Faberyayo brengen ode aan de herfst als het Comfy Season
shoppen

Atkins introduceert een nieuw dieetboek

December is bij uitstek de ‘eet’ maand en daarna volgt altijd januari als ‘dieet’maand. En daarom is het Atkins dieet terug van weggeweest en wel met een heel nieuw boek.

Met het nieuwe boek ‘Voel je goed met het nieuwe Atkins-dieet’ ziet het ernaar uit dat Atkins opnieuw een wereldwijde hit gaat creëren. Het nieuwe boek geeft een update van de oude Atkins-methode en staat vol nieuwe recepten en deze zijn bovendien nu effectiever en gemakkelijker vol te houden. Elk recept is snel te bereiden, bevat gezonde ingrediënten, spreekt de vetreserves van het lichaam snel aan en niet onbelangrijk, de recepten zijn bovendien ook nog erg smakelijk! In ‘Voel je goed met het nieuwe Atkins-dieet’ wordt duidelijk gemaakt dat Atkins
niet gaat over het eten van alleen vlees, vet en eiwitten maar veel meer over het aanmeten van een gezonde koolhydraatarme levensstijl. Het gaat over de hoeveelheid koolhydraten die je kunt verdragen en over het maken van de juiste keuzes tussen de verschillende ‘goede’ en ‘slechte’ koolhydraten, eiwitten en vetrijk voedsel. Het doel van het Atkins-dieet is om mensen bewust te maken van een gezonde levenswijze. Het nieuwe Atkins boek ‘Voel je goed met het nieuwe Atkins-dieet’ onderstreept nog maar eens dat het gaat om een goede balans.

Dus is het een perfect cadeau voor in de schoen of voor onder de boom en er staan recepten in die iedereen lekker vindt, of je nu wilt afvallen of niet.

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?