Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Wonen in Tiny Houses, dat gaat heel gemakkelijk met simplehuman Wonen in Tiny Houses, dat gaat heel gemakkelijk met simplehuman
  • Y-Ply relax krukje Y-Ply relax krukje
  • Wat kan er nog meer met de Senseo Twister melkopschuimer? Wat kan er nog meer met de Senseo Twister melkopschuimer?
  • SodaStream lanceert de Spirit One Touch én 3 zonnige mocktails SodaStream lanceert de Spirit One Touch én 3 zonnige mocktails
  • Zo bespaar je op de energierekening Zo bespaar je op de energierekening
  • Test; Less helpt je met de was Test; Less helpt je met de was
shoppen

Atkins introduceert een nieuw dieetboek

December is bij uitstek de ‘eet’ maand en daarna volgt altijd januari als ‘dieet’maand. En daarom is het Atkins dieet terug van weggeweest en wel met een heel nieuw boek.

Met het nieuwe boek ‘Voel je goed met het nieuwe Atkins-dieet’ ziet het ernaar uit dat Atkins opnieuw een wereldwijde hit gaat creëren. Het nieuwe boek geeft een update van de oude Atkins-methode en staat vol nieuwe recepten en deze zijn bovendien nu effectiever en gemakkelijker vol te houden. Elk recept is snel te bereiden, bevat gezonde ingrediënten, spreekt de vetreserves van het lichaam snel aan en niet onbelangrijk, de recepten zijn bovendien ook nog erg smakelijk! In ‘Voel je goed met het nieuwe Atkins-dieet’ wordt duidelijk gemaakt dat Atkins
niet gaat over het eten van alleen vlees, vet en eiwitten maar veel meer over het aanmeten van een gezonde koolhydraatarme levensstijl. Het gaat over de hoeveelheid koolhydraten die je kunt verdragen en over het maken van de juiste keuzes tussen de verschillende ‘goede’ en ‘slechte’ koolhydraten, eiwitten en vetrijk voedsel. Het doel van het Atkins-dieet is om mensen bewust te maken van een gezonde levenswijze. Het nieuwe Atkins boek ‘Voel je goed met het nieuwe Atkins-dieet’ onderstreept nog maar eens dat het gaat om een goede balans.

Dus is het een perfect cadeau voor in de schoen of voor onder de boom en er staan recepten in die iedereen lekker vindt, of je nu wilt afvallen of niet.