Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Logitech introduceert 2 nieuwe iPad 6 keyboards Logitech introduceert 2 nieuwe iPad 6 keyboards
  • Vaderdag Tip; Logitech G lanceert headsets voor de gamende vader Vaderdag Tip; Logitech G lanceert headsets voor de gamende vader
  • Mail & Win; Logitech Silent Mouse Mail & Win; Logitech Silent Mouse
  • Een muzikale Moederdag met Sony Een muzikale Moederdag met Sony
  • Test; Logitech Ultrathin Magnetic Clip-On Keyboard cover iPad Air Test; Logitech Ultrathin Magnetic Clip-On Keyboard cover iPad Air
  • Logitech Keys-to-Go toetsenbord voor Android en Windows mobiel Logitech Keys-to-Go toetsenbord voor Android en Windows mobiel
shoppen

DUO Boots & Shoes partystijl

Speciaal voor de feestdagen heeft DUO ook een collectie feestschoenen en -laarzen.

In de collectie zitten kitttige (lak)pumps in verschillende kleuren, maar ook de ballerina en de dames gaatjesschoenen staan helemaal leuk onder je cocktailjurkje of je vrouwensmoking. En als je zwanger bent, kan je ook prima uit de voeten op een paar DUO schoenen want in alle modellen zit zgn. memoryfoam verwerkt waardoor je extra lekker loopt. De DUO shoes zijn er in maat 35 t/m 42 en er zijn 3 wijdtematen (small, medium en large).

Draag  je toch liever een paar laarzen met Kerst of Oud & Nieuw dan zijn er weer heel veel nieuwe modellen bij DUO boots te koop. Want van stoer tot elegant of van romantisch tot glamourous, voor elke maat en kuit is er wel een paar dat past. De laarzen zijn er in 21 kuitmaten verkrijgbaar, van maat 35 t/m 43!


Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?