You are here: Home » Fashion » DUO Boots & Shoes partystijl

DUO Boots & Shoes partystijl

geschreven door Constance

Speciaal voor de feestdagen heeft DUO ook een collectie feestschoenen en -laarzen.

In de collectie zitten kitttige (lak)pumps in verschillende kleuren, maar ook de ballerina en de dames gaatjesschoenen staan helemaal leuk onder je cocktailjurkje of je vrouwensmoking. En als je zwanger bent, kan je ook prima uit de voeten op een paar DUO schoenen want in alle modellen zit zgn. memoryfoam verwerkt waardoor je extra lekker loopt. De DUO shoes zijn er in maat 35 t/m 42 en er zijn 3 wijdtematen (small, medium en large).

Draag  je toch liever een paar laarzen met Kerst of Oud & Nieuw dan zijn er weer heel veel nieuwe modellen bij DUO boots te koop. Want van stoer tot elegant of van romantisch tot glamourous, voor elke maat en kuit is er wel een paar dat past. De laarzen zijn er in 21 kuitmaten verkrijgbaar, van maat 35 t/m 43!


Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com