You are here: Home » Accessoires » Overal draadloos internet in je huis

Overal draadloos internet in je huis

geschreven door Constance

Belkin heeft deze zomer een nieuwe productlijn gepresenteerd die homenetworking voor iedereen toegankelijk maakt: de “Surf, Share en Play” routers. Surfen op internet, aansluiten van computer en entertainment gadgets wordt nu nog gemakkelijker dankzij de slimme applicaties die in de routers zitten.

De gebruiksvriendelijke “Surf, Share en Play” routers zijn ontworpen zodat iedereen thuis van draadloos internet kunnen genieten en kan jezelf kiezen welke router het beste aansluit bij jouw draadloze eisenpakket, zonder een technische wirwar. De “Surf, Share and Play” serie bestaat uit 5 modellen, waardoor voor zowel beginners maar ook voor de ervaren gebruikers er een router beschikbaar is. Alle routers worden geleverd met de juiste kabels al in de juiste aansluiting, waardoor je de helft van het installeren overslaat. De routers beschikken tevens over PRE-SET SECURITY- en SELF HEALING-apps. SELF HEALING is een applicatie die problemen automatisch detecteert en oplost, en routinematig scans uitvoert.

De “Share” modellen beschikken over apps die ervoor zorgen dat je al je foto’s en muziek gemakkelijk kunt delen. Ook kan je nu draadloos printen en scannen. Met de PRINT GENIE-applicatie kan je verbinding maken met iedere USB-printer en zorgden de apps van het “Share” model ook voor een automatische back-up je content. Naast de apps van de “Surf” en “Share” modellen, beschikken de “Play” en “Play Max” modellen eveneens  over dual-band zodat het streamen van HD-video’s, online gamen en dowloaden van grote mediabestanden samengaan. En met de Dankzij de “Play” en “Play Max” routers kan je van alles doen met je muziek. Met de MUSIC MOVER-applicatie kan je alle muziek van je bibliotheek overal in huis afspelen op bijv. een Xbox® of PS3™ terwijl de DAILY DJ-applicatie elke dag een gepersonaliseerde afspeellijst voor je samenstelt. Deze app analyseert je eigen muziek en laat je vervolgens kiezen uit één van de volgende drie mixes: High-Energy, Steady Groove en Kick Back. Ook kan jezelf een afspeellijsten maken door één nummer te kiezen en DAILY DJ op basis daarvan een selectie te bieden.

Toepassingen van de Surf, Share, Play en Play Max routers zijn:
* Easy Start – wanneer je de verpakking van uw router opent, zit de juiste kabel al in de juiste aansluiting. Zo ben je direct op de goede weg en hoef je de router niet op je computer aan te sluiten om hem op te starten
* Pre-set security – voor een onmiddelijk beveiligd netwerk
* Self Healing – voor het automatisch detecteren en verhelpen van netwerkproblemen
* Memory Safe – voor automatische back-ups van belangrijke foto’s en bestanden op je externe harde schijf
* Print Genie – voor het draadloos afdrukken vanaf elke computer, overal in huis. Is compatibel met iedere multifunctionele USB-printer en in tegenstelling tot een print server, kan je ook gebruik maken van de scanfunctie
* Music Mover – voor het afspelen van mp3’s uit uw muziekbibliotheek op je stero-installatie, geheel draadloos. Sluit de externe harde schijf met daarop uw muziek aan op de router en verplaats vervolgens je muziek van je computer naar je stereo via een Xbox 360® of PlayStation® 3
* Music Labeller – voor het automatisch identificeren en labelen van je muziek, met de juiste titel, artiest en genre
* Daily DJ – voor je dagelijkse afspeellijsten op maat, uit je eigen muziekbibliotheek en je persoonlijke voorkeur
* Torrent Genie – voor het downloaden van grote mediabestanden zoals films, muziek en games, zelfs wanneer je computer uit staat
* Bit Boost™ – voor het indelen van gegevens op prioriteit, zodat gegevens waarbij het tijdsaspect belangrijk is, zoals video streaming, online games en VoIP-telefoongesprekken, voorrang krijgen op minder kritische activiteiten, zoals e-mailen en surfen.

Voor meer informatie over deze routers, ga naar: www.surfshareplay.com

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com