You are here: Home » Home gadgets » Win een keuken make-over

Win een keuken make-over

geschreven door Constance

Is je keuken aan een totale make-over toe? Doe dan mee met de wedstrijd van Indesit en Pimp Your Kitchen!

Wat moet je precies doen om een totaal opgepimpte keuken te winnen? Maak een foto of video van je huidige keuken te maken incl. een korte beschrijving en leg uit waarom juist jouw keuken een make-over verdient. Zet alles op Facebook en/of Hyves en vraag al je vrienden, familie en bekenden om te stemmen en reageren. De jury, bestaande uit Bas van Eijs Marketing Manager en Sander Stel, Trade Marketing Manager van Indesit, John Kraft van PimpYourKitchen en Monique van Beekhoven, webredacteur van Sanoma, bepalen de uiteindelijke winnaar;  dit op basis van de foto of video, argumentatie en het aantal reacties. Dus maak snel de mooiste, ontroerendste, spannendste of creatiefste foto of video van de plek waar je al die heerlijke gerechten bereidt en geef je viaFacebook of Hyves op.

Indesit werkt voor deze actie samen met PimpYourKitchen.nl. De winnaar van de actie krijgt namelijk niet alleen nieuwe  inbouwapparaten in zijn keuken, maar ook een schitterende keukenachterwand in de vorm van een foto. Deze mooie sfeerfoto verfraait de keuken direct en ook is hij eenvoudig schoon te houden.

De actie sluit op 21 november 2010. Indesit maakt 15 december 2010 de twee winnaars van deze geweldige opknapbeurt bekend. Kijk voor meer informatie over Indesit en deze actie op www.indesit.nl. Op de site van PimpYourKitchen.nl  is meer te vinden over de speciale fotoachterwanden voor je keuken. De complete make-over van de prijswinnaar wordt gefilmd en verspreid via de diverse kanalen van Indesit, zoals Facebook, Hyves, YouTube en Twitter.

Gerelateerde artikelen

8 reacties

Tweets die vermelden Win een keuken make-over - Ladygadgets - Ladygadgets.Blogo.nl -- Topsy.com 29 oktober 2010 - 17:31

[…] Dit blogartikel was vermeld op Twitter door salesmarcomnl en Semilo, Constance Hage. Constance Hage heeft gezegd: Win een keuken make-over: Is je keuken aan een totale make-over toe? Doe dan mee met de wedstrijd van Indesit en … http://bit.ly/aLto11 […]

Reageer
Tweets die vermelden Win een keuken make-over - Ladygadgets - Ladygadgets.Blogo.nl -- Topsy.com 29 oktober 2010 - 17:31

[…] Dit blogartikel was vermeld op Twitter door salesmarcomnl en Semilo, Constance Hage. Constance Hage heeft gezegd: Win een keuken make-over: Is je keuken aan een totale make-over toe? Doe dan mee met de wedstrijd van Indesit en … http://bit.ly/aLto11 […]

Reageer
jantje paasman 6 november 2010 - 05:58

Voor de hyvers die dit lezen zet even een respectje bij mijn foto Win een vegetarisch etentje twv 50 euro Zet even een respect en of een krabbel onder deze hyves foto http://indesitnederland.hyves.nl/album/53968924/Indesit_Nederland/hH8nL0CN/fotos/1149913459/0/vS6A/?ga_campaign=photoItemEntry_PhotoBox_HUB_Photo Mocht ik deze prijs winnen dan verloot ik onder alle stemmers een cadeaubon van 50 euro voor een heerlijk ( vegetarisch) etentje in een restaurant in jouw buurt

Reageer
jantje paasman 6 november 2010 - 05:58

Voor de hyvers die dit lezen zet even een respectje bij mijn foto Win een vegetarisch etentje twv 50 euro Zet even een respect en of een krabbel onder deze hyves foto http://indesitnederland.hyves.nl/album/53968924/Indesit_Nederland/hH8nL0CN/fotos/1149913459/0/vS6A/?ga_campaign=photoItemEntry_PhotoBox_HUB_Photo Mocht ik deze prijs winnen dan verloot ik onder alle stemmers een cadeaubon van 50 euro voor een heerlijk ( vegetarisch) etentje in een restaurant in jouw buurt

Reageer

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com