Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Meld je aan voor de  Fjällräven Polar 2017 Meld je aan voor de Fjällräven Polar 2017
  • Teva Original Summer Teva Original Summer
  • Verdien extra met je Koningsdag opbrengsten bij ABN AMRO Verdien extra met je Koningsdag opbrengsten bij ABN AMRO
  • Ontwerp je eigen Samsonite koffer Ontwerp je eigen Samsonite koffer
  • Specsavers wedstrijd; Pimp je Pa! Specsavers wedstrijd; Pimp je Pa!
  • Facebook actie; win een reis met American Tourister Facebook actie; win een reis met American Tourister
ladygadgets

Win een keuken make-over

Is je keuken aan een totale make-over toe? Doe dan mee met de wedstrijd van Indesit en Pimp Your Kitchen!

Wat moet je precies doen om een totaal opgepimpte keuken te winnen? Maak een foto of video van je huidige keuken te maken incl. een korte beschrijving en leg uit waarom juist jouw keuken een make-over verdient. Zet alles op Facebook en/of Hyves en vraag al je vrienden, familie en bekenden om te stemmen en reageren. De jury, bestaande uit Bas van Eijs Marketing Manager en Sander Stel, Trade Marketing Manager van Indesit, John Kraft van PimpYourKitchen en Monique van Beekhoven, webredacteur van Sanoma, bepalen de uiteindelijke winnaar;  dit op basis van de foto of video, argumentatie en het aantal reacties. Dus maak snel de mooiste, ontroerendste, spannendste of creatiefste foto of video van de plek waar je al die heerlijke gerechten bereidt en geef je viaFacebook of Hyves op.

Indesit werkt voor deze actie samen met PimpYourKitchen.nl. De winnaar van de actie krijgt namelijk niet alleen nieuwe  inbouwapparaten in zijn keuken, maar ook een schitterende keukenachterwand in de vorm van een foto. Deze mooie sfeerfoto verfraait de keuken direct en ook is hij eenvoudig schoon te houden.

De actie sluit op 21 november 2010. Indesit maakt 15 december 2010 de twee winnaars van deze geweldige opknapbeurt bekend. Kijk voor meer informatie over Indesit en deze actie op www.indesit.nl. Op de site van PimpYourKitchen.nl  is meer te vinden over de speciale fotoachterwanden voor je keuken. De complete make-over van de prijswinnaar wordt gefilmd en verspreid via de diverse kanalen van Indesit, zoals Facebook, Hyves, YouTube en Twitter.

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?