Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Stuur dit jaar een houten kerstkaart van Hallmark Stuur dit jaar een houten kerstkaart van Hallmark
  • Test; Samsung Level Box Slim Test; Samsung Level Box Slim
  • Test; Case Logic SnapView hoes voor Samsung GALAXY tab Test; Case Logic SnapView hoes voor Samsung GALAXY tab
  • Standaard voor je Smartphone Standaard voor je Smartphone
  • Kookboekenstandaard voor kookboek en iPad/Tablet Kookboekenstandaard voor kookboek en iPad/Tablet
  • iPad standaard en lader iPad standaard en lader
ladygadgets

iPad hoes met standaard

FreshFiber heeft, speciaal voor iPad, een 3d hoes ontwikkeld, de Macedonia.

Door het gebruikte materiaal is je iPad ook nog eens shockproof. De afbeeldingen op de hoes is een 3d vogelskeletstructuur en geeft je meer grip waardoor je minder bang hoeft te zijn dat je iPad uit je handen valt. Tevens zitten er in de hoes 2 ingebouwde staanders en daardoor kan je je iPad neerzetten tijdens het video kijken, typen of browsen. De Macedonia hoes is te koop in het wit en grijs.

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?