Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Wat worden de reistrends voor 2019? Wat worden de reistrends voor 2019?
  • Woonaccessoires bij Bulbby.com Woonaccessoires bij Bulbby.com
  • Weltevree Brandstore in Amersfoort Weltevree Brandstore in Amersfoort
  • Bruna notitieboekjes & agenda’s Bruna notitieboekjes & agenda’s
  • Brillenmodeshow Eye Wish Brillenmodeshow Eye Wish
  • IKEA richt je studentenkamer voordelig in IKEA richt je studentenkamer voordelig in
wonen

Dutch Design Week 2010

 

Het grootste designevenement van Nederland.Zo’n 1500 vormgevers uit binnen- en buitenland laten hun werk zien op het gebied van industrieel ontwerp, concept design, grafisch ontwerp, textiel & mode, ruimtelijk ontwerp, fooddesign en designmanagement & trends. Op verschillende plekken in Eindhoven  zoals het Centraal Station, WitteDame, Strijp en Stadhuisplein kun je een of meerdere van deze evenementen bezoeken. 

 Helaas ontbreekt het mij aan de tijd om dit evenement te bezoeken daarom hou ik mij op de hoogte via internet. Op de site staan nieuwtjes en interessante artikelen. Al lezend en doorklikkend kwam ik op de site van Bijzonder Mooi terecht. En wat ik op die site allemaal zie maakt mij blij. Een feest voor het oog!

 Zoals: de RVS Knijpfles van Arian Brekveld voor Royal VKB kun je prima je zelfgemaakte dressing presenteren bij het diner. De doseerdop is gemaakt van RVS. Makkelijk in gebruik en mooi!

Deze is bekroond met de design plus award.

 En voor mij echt een hebbeding… RVS Fruitschaal van Gijs Bakker. De fruitschaal heeft de vorm van een vallende druppel water. Hierdoor is de bovenkant van de schaal eenvoudig vast te pakken en te verplaatsen. Hoe verzin je het!

Op deze site ook aandacht voor diverse ontwerpers, zoals Erik van Loo en Peggy Vermeer. Zij hebben beddegoed ontworpen met een knipoog maar ook hun Labelnaam heeft humor… SNURK. Hoe toepasselijk!

 Het is goed om te zien dat DESIGN (met hoofdletters) leeft in Nederland. En dat de Dutch Design week bestaansrecht heeft. Het ontbreekt nog aan belangstelling van de media. Daarom dit artikel…..

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?