Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • De Chalrose Saddlebag De Chalrose Saddlebag
  • Altijd frisse sneakers zonder vieze luchtjes Altijd frisse sneakers zonder vieze luchtjes
  • Samsonite: de perfecte reisgenoot voor elke bleisure trip Samsonite: de perfecte reisgenoot voor elke bleisure trip
  • Lipault Paris lanceert haar najaarscollectie Lipault Paris lanceert haar najaarscollectie
  • Samsonite lanceert nieuwe zachte kofferserie; Memphis Samsonite lanceert nieuwe zachte kofferserie; Memphis
  • Samsonite & Vodafone introduceren het bagagesysteem Track&Go Samsonite & Vodafone introduceren het bagagesysteem Track&Go
shoppen

Ariane Inden laarzen

Vorige week hebben jullie kennis kunnen maken met de tassencollectie van Ariane Inden en vandaag wil ik aandacht geven aan de Ariane Inden laarzencollectie.

De Ariane Inden laarzen zijnĀ  gemaakt volgens de eeuwenoude Goodyear methode en bestaat uit 2 lijnen: Western en Classy. De Classy lijn kenmerkt zich door zeer stijlvolle modellen, met een perfecte fit en heeft een schacht voor de smalle en de vollere kuit, een mooie stylish gevormde hak en een rubberen zool (goodyear welted). De Western lijn kenmerkt zich door mooie vrouwelijke, maar toch ook stoere, hoge en hippe trendy korte modellen, een perfecte leest, een stoere hak en leren zolen (goodyear welted: een speciale manier van zolen van de allerbeste kwaliteit). De Western lijn bevat ook een topmodel in echt python leder met een puntigere neus en perfecte afwerking.

De modellen hebben zilverkleurige details en de bruine laars is afgewerkt met goudkleurige details. Iedere laars is voorzien van 5 nametags: een metalen nametag op de laars, geembossed logo in het leder, onder de zool en 2 binnenin de laars. De verschillende modellen zijn elegant, vrouwelijk en stoer. De Ariane Inden laarzen zijn op ambachtelijke en handgemaakte wijze gemaakt in Spanje. De laarzen komen dan ook uit de beste ateliers waar de ambachtslieden zitten voor het maken van laarzen.

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?