You are here: Home » Gadget nieuws » Bikinilijn scheren met de Ladyshape

Bikinilijn scheren met de Ladyshape

geschreven door Constance

Afgelopen week vond ik een tasje bij mij op de deurmat met daarin 2 interessante doosjes.

En in elk van die doosjes zat een soort ‘stempel’ en een uitleg. En wat bleken de stempels te zijn? Het zijn sjablonen om je bikinilijn onder de douche te kunnen trimmen en het zijn 2 verschillende modellen: een streepje voor de Brazilian en een driehoekje voor een Triangle. Je moet er wel voor zorgen dat de haartjes niet langer zijn dan een halve centimeter en dan zet je tijdens het douchen het sjabloon op je schaamstreek en daarna ga je aan de slag met het scheermes en na afloop heb je een keurig recht streepje of een leuk driehoekje. De Ladyshape is ontwikkeld door de Nederlandse Daphne Heltzel en in een interview heb ik gelezen dat zij, tijdens het ontwikkelproces, ook al haar vriendinnen heeft ingeschakeld om de Ladyshape te testen. (Want als je eenmaal iets hebt weggeschoren dan duurt het altijd weer tijdje voordat het haar is aangegroeid.) Je kunt de Ladyshape gewoon op internet bestellen.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com