You are here: Home » Interieur » Woonmode 2010, wat zijn de nieuwe trends?

Woonmode 2010, wat zijn de nieuwe trends?

geschreven door Constance

De focus lijkt meer en meer  te komen liggen op de man in de woonmode. Je merkt al enige tijd dat de woonmode de trends uit mode (fashion) volgt. Gezicht- en lichaamsverzorging is geen taboe meer voor de man. En dus ook het interieur voor een vent ontkomt niet aan meer aandacht.En er kan taboeloos  worden geproken en geschreven over het manneninterieur.

Hoe moet het huis van binnen voor een (alleenstaande) man er volgens de woonmode in het najaar en winter 2010 uitzien?

 Metal worker

 Volgens Perscentrum wonen moet het Duurzaam zijn met een rauw en blauw randje! Gerecyclede materialen, vintage, beschadigde, geschuurde, gescheurde en verkleurde objecten en accessoires zorgen voor een rauw randje. De eigen inbreng van metalen objecten zoals een oude metalen lamp of een metalen buitenstoel is onontbeerlijk.

 Naast de stevige materialen,komen geometrische vormen en metaal als belangrijkste materiaal naar voren toe.Er is op een bescheiden manier aandacht voor kleur. Blauw is de belangrijkste trendkleur deze winter, in combinatie met zwart, wit, antraciet en metallics als koper, aluminium, staal, brons en roest in mat of glans. Door metaal te combineren met zachte maar stoere en duurzame materialen zoals een kleed van bamboe, is het aangenaam vertoeven voor zowel man als vrouw.

 Want… tja… een vrouw moet zich toch ook thuis kunnen voelen in een mannenhuis.

Mart Renes

Gerelateerde artikelen

2 reacties

Tweets die vermelden Woonmode 2010, wat zijn de nieuwe trends? - Wonen - Wonen.Blogo.nl -- Topsy.com 20 september 2010 - 11:29

[…] Dit blogartikel was vermeld op Twitter door Tessa Weber en wonen, Mart Renes. Mart Renes heeft gezegd: Woonmode 2010, wat zijn de nieuwe trends? De man krijgt alle aandacht!http://bit.ly/aH6fzj […]

Reageer
Tweets die vermelden Woonmode 2010, wat zijn de nieuwe trends? - Wonen - Wonen.Blogo.nl -- Topsy.com 20 september 2010 - 11:29

[…] Dit blogartikel was vermeld op Twitter door Tessa Weber en wonen, Mart Renes. Mart Renes heeft gezegd: Woonmode 2010, wat zijn de nieuwe trends? De man krijgt alle aandacht!http://bit.ly/aH6fzj […]

Reageer
Tweets die vermelden Woonmode 2010, wat zijn de nieuwe trends? - Wonen - Wonen.Blogo.nl -- Topsy.com 20 september 2010 - 11:29

[…] Dit blogartikel was vermeld op Twitter door Tessa Weber en wonen, Mart Renes. Mart Renes heeft gezegd: Woonmode 2010, wat zijn de nieuwe trends? De man krijgt alle aandacht!http://bit.ly/aH6fzj […]

Reageer

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com