Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Bruna notitieboekjes & agenda’s Bruna notitieboekjes & agenda’s
  • Brillenmodeshow Eye Wish Brillenmodeshow Eye Wish
  • IKEA richt je studentenkamer voordelig in IKEA richt je studentenkamer voordelig in
  • Moooi in Milaan Moooi in Milaan
  • Nieuwe kleur op de muur? Nieuwe kleur op de muur?
  • Woonbeurs in Keulen Woonbeurs in Keulen
wonen

Woonmode 2010, wat zijn de nieuwe trends?

De focus lijkt meer en meer  te komen liggen op de man in de woonmode. Je merkt al enige tijd dat de woonmode de trends uit mode (fashion) volgt. Gezicht- en lichaamsverzorging is geen taboe meer voor de man. En dus ook het interieur voor een vent ontkomt niet aan meer aandacht.En er kan taboeloos  worden geproken en geschreven over het manneninterieur.

Hoe moet het huis van binnen voor een (alleenstaande) man er volgens de woonmode in het najaar en winter 2010 uitzien?

 Metal worker

 Volgens Perscentrum wonen moet het Duurzaam zijn met een rauw en blauw randje! Gerecyclede materialen, vintage, beschadigde, geschuurde, gescheurde en verkleurde objecten en accessoires zorgen voor een rauw randje. De eigen inbreng van metalen objecten zoals een oude metalen lamp of een metalen buitenstoel is onontbeerlijk.

 Naast de stevige materialen,komen geometrische vormen en metaal als belangrijkste materiaal naar voren toe.Er is op een bescheiden manier aandacht voor kleur. Blauw is de belangrijkste trendkleur deze winter, in combinatie met zwart, wit, antraciet en metallics als koper, aluminium, staal, brons en roest in mat of glans. Door metaal te combineren met zachte maar stoere en duurzame materialen zoals een kleed van bamboe, is het aangenaam vertoeven voor zowel man als vrouw.

 Want… tja… een vrouw moet zich toch ook thuis kunnen voelen in een mannenhuis.

Mart Renes

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?