You are here: Home » Schoenen & laarzen » Mail & win: Ugg Laarzen

Mail & win: Ugg Laarzen

geschreven door Constance

Aangezien de Ugg laars niet meer weg te denken is, ben ik voor jullie gaan speuren naar nog meer ‘voordelige’ mogelijkheden om deze überpopulaire laars aan te kunnen schaffen.

Bij de online winkel Whooga Ugg Boots kan je al terecht vanaf euro 85,- voor de mini t/m euro 101,- voor de gouden tall. (En ook heeft Whooga Ugg Boots herenmodellen vanaf euro 85,-.) Nadat je je bestelling hebt gedaan (je kunt afrekenen via Paypal of dmv. een creditcard) heb je je laarzen binnen 2 weken in huis.

En speciaal voor shoppen.blogo.nl is er de aankomende 2 weken bij Whooga Ugg Boots een kortingsactie van 10% op je bestelling. De code hiervoor is: 377SHOPPEN en deze code vul je in bij Gift Card Code.

Maar je kunt ook een paar Ugg laarzen winnen bij Whooge Ugg Boots! Wat moet je doen? Ga naar Twitter of geef je op voor de nieuwsbrief en elke maand worden er 2 winnaars ingeloot. En 1 op de 10 (betaalde) bestellingen krijgt zijn of haar bestelling gratis, dus mogelijkheden genoeg voor een gratis paar Ugg boots!

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com