Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Voordelig uiteten met RestaurantKaart Voordelig uiteten met RestaurantKaart
  • Het IENS festival is gestart en eet met 50% korting Het IENS festival is gestart en eet met 50% korting
  • Altijd frisse sneakers zonder vieze luchtjes Altijd frisse sneakers zonder vieze luchtjes
  • ZOOFF Socks, de ultieme sok voor in je laarzen ZOOFF Socks, de ultieme sok voor in je laarzen
  • GooischeFrutsels Feestdagen sale GooischeFrutsels Feestdagen sale
  • Overknee boots van DUO Overknee boots van DUO
shoppen

Mail & win: Ugg Laarzen

Aangezien de Ugg laars niet meer weg te denken is, ben ik voor jullie gaan speuren naar nog meer ‘voordelige’ mogelijkheden om deze ├╝berpopulaire laars aan te kunnen schaffen.

Bij de online winkel Whooga Ugg Boots kan je al terecht vanaf euro 85,- voor de mini t/m euro 101,- voor de gouden tall. (En ook heeft Whooga Ugg Boots herenmodellen vanaf euro 85,-.) Nadat je je bestelling hebt gedaan (je kunt afrekenen via Paypal of dmv. een creditcard) heb je je laarzen binnen 2 weken in huis.

En speciaal voor shoppen.blogo.nl is er de aankomende 2 weken bij Whooga Ugg Boots een kortingsactie van 10% op je bestelling. De code hiervoor is: 377SHOPPEN en deze code vul je in bij Gift Card Code.

Maar je kunt ook een paar Ugg laarzen winnen bij Whooge Ugg Boots! Wat moet je doen? Ga naar Twitter of geef je op voor de nieuwsbrief en elke maand worden er 2 winnaars ingeloot. En 1 op de 10 (betaalde) bestellingen krijgt zijn of haar bestelling gratis, dus mogelijkheden genoeg voor een gratis paar Ugg boots!

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?