Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Test; Nieuwe melkopschuimer Test; Nieuwe melkopschuimer
  • Wat kan er nog meer met de Senseo Twister melkopschuimer? Wat kan er nog meer met de Senseo Twister melkopschuimer?
  • Philips lanceert de draadloze SpeedPro Max steelstofzuiger Philips lanceert de draadloze SpeedPro Max steelstofzuiger
  • Philips lanceert de Airfryer XXL Philips lanceert de Airfryer XXL
  • Philips Sonicare lanceert DiamondClean Smart tandenborstel Philips Sonicare lanceert DiamondClean Smart tandenborstel
  • Philips Slowjuicer Philips Slowjuicer
ladygadgets

Gadget Test: Blu-ray Experience

Begin september heb ik een compleet Blu-ray Experience pakket thuis gestuurd gekregen zodat ik thuis kon genieten (2 weken lang) van een bioscoopervaring, maar dan wel in je eigen woonkamer.

Het pakket bestond uit een Philips full HD tv (type 40PFL9704), een Philips Blu-ray speler (type BDP9500), een Philips Home Theater System (type HTS7200) en een Blu-ray filmpakket met daarin 5 films. (Warner Home Video Benelux: Sherlock Holmes, Walt Disney Home Entertainment: Up, 20th Fox Home Entertainment: Alvin and the Chipmunks 2, Sony Pictures: 2012, Universal Pictures: Inglourious Basterds)

De Philips HD tv heb ik niet laten bezorgen, aangezien deze al bij mij thuis staat, maar de rest van de set is door mijzelf geïnstalleerd (dit had ik ook kunnen laten doen door de bezorger, maar ik vond het belangrijk om dit zelf te doen zodat ik zelf kon ervaren hoe makkelijk of moeilijk dit was) en het aansluiten was prima te doen. (Ook heb ik al een Blu-ray speler in mijn desktop pc zitten, maar om nu elke keer mijn pc te gaan verhuizen is ook zo’n gedoe.)

De combinatie van een Blu-ray film die je afspeelt op een HD tv, met daarbij ook het geluid van een Home Theater system (en dat heb ik thuis niet) is echt een totaal andere ‘beleving’ dan dat je ‘gewoon’ een dvd-tje opzet. Ik heb natuurlijkk ook mijn eigen dvd-tjes getest en dan zie je heel duidelijk het verschil tussen een Blu-ray dvd en een normale dvd. En wat voor mij echt het verschil maakte was het Home Theater system en als onze tuner het gaat begeven, is het zeker dat wij de aanschaf van een Home Theater system,  in combinatie met een Blu-ray speler, heel serieus zullen overwegen.

Ik was echt onder de indruk van de combinatie (HD tv, Blu-ray speler, Blu-ray films en Home Theater set) maar toch heb ik 1 klein minpuntje: de films waren niet helemaal mijn smaak. Maar ja, je kunt het ook niet iedereen naar de zin maken.

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?