You are here: Home » Audio & video » Gadget Test: Blu-ray Experience

Gadget Test: Blu-ray Experience

geschreven door Constance

Begin september heb ik een compleet Blu-ray Experience pakket thuis gestuurd gekregen zodat ik thuis kon genieten (2 weken lang) van een bioscoopervaring, maar dan wel in je eigen woonkamer.

Het pakket bestond uit een Philips full HD tv (type 40PFL9704), een Philips Blu-ray speler (type BDP9500), een Philips Home Theater System (type HTS7200) en een Blu-ray filmpakket met daarin 5 films. (Warner Home Video Benelux: Sherlock Holmes, Walt Disney Home Entertainment: Up, 20th Fox Home Entertainment: Alvin and the Chipmunks 2, Sony Pictures: 2012, Universal Pictures: Inglourious Basterds)

De Philips HD tv heb ik niet laten bezorgen, aangezien deze al bij mij thuis staat, maar de rest van de set is door mijzelf geïnstalleerd (dit had ik ook kunnen laten doen door de bezorger, maar ik vond het belangrijk om dit zelf te doen zodat ik zelf kon ervaren hoe makkelijk of moeilijk dit was) en het aansluiten was prima te doen. (Ook heb ik al een Blu-ray speler in mijn desktop pc zitten, maar om nu elke keer mijn pc te gaan verhuizen is ook zo’n gedoe.)

De combinatie van een Blu-ray film die je afspeelt op een HD tv, met daarbij ook het geluid van een Home Theater system (en dat heb ik thuis niet) is echt een totaal andere ‘beleving’ dan dat je ‘gewoon’ een dvd-tje opzet. Ik heb natuurlijkk ook mijn eigen dvd-tjes getest en dan zie je heel duidelijk het verschil tussen een Blu-ray dvd en een normale dvd. En wat voor mij echt het verschil maakte was het Home Theater system en als onze tuner het gaat begeven, is het zeker dat wij de aanschaf van een Home Theater system,  in combinatie met een Blu-ray speler, heel serieus zullen overwegen.

Ik was echt onder de indruk van de combinatie (HD tv, Blu-ray speler, Blu-ray films en Home Theater set) maar toch heb ik 1 klein minpuntje: de films waren niet helemaal mijn smaak. Maar ja, je kunt het ook niet iedereen naar de zin maken.

Gerelateerde artikelen

4 reacties

Gadget Test: Blu-ray Experience – Ladygadgets.blogo.nl (Blog) | TVkopen 20 september 2010 - 08:08

[…] more here: Gadget Test: Blu-ray Experience – Ladygadgets.blogo.nl (Blog) This entry was posted in Philips televisies and tagged blu-ray, blu-ray-experience, gadget-test, […]

Reageer
Gadget Test: Blu-ray Experience – Ladygadgets.blogo.nl (Blog) | TVkopen 20 september 2010 - 08:08

[…] more here: Gadget Test: Blu-ray Experience – Ladygadgets.blogo.nl (Blog) This entry was posted in Philips televisies and tagged blu-ray, blu-ray-experience, gadget-test, […]

Reageer

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com