You are here: Home » Shoppen » Tassenweek: Louis Vuitton tassen

Tassenweek: Louis Vuitton tassen

geschreven door Constance

Natuurlijk zijn er heel veel ‘klassieke’ tassenmerken maar aangezien mijn favoriet toch echt Louis Vuitton is, heb ik (geheel ondemocratisch) besloten om Louis Vuitton deze tassenweek te laten afsluiten. En een andere reden is natuurlijk de opening van de 2e Louis Vuitton winkel in Nederland, nl. bij de Bijenkorf in Amsterdam. (Er komt binnenkort ook een store-in-store van Hèrmes en Ferragamo, ook heeft Burburry al een plekje gekregen bij de Bijenkorf.)

Mijn allereerste merktas (waar ik heel hard voor gespaard had, en nadat ik een aantal ‘neppers’ had gehad) was nl. een Louis Vuitton Monogram Canvas Speedy! En deze tas kostte me (in 1990) 400 Gulden en dat was voor mij toen een hele hoop geld. Tegenwoordig kost deze tas euro 440,-, dus is ie wel 2x keer zoveel waard geworden. Daarna heb ik mezelf nog 2x verwend met een Louis Vuitton artikel: een heel klein schoudertasje (dat kostte toendertijd euro 110,- en kost nu euro 215,-) en een creditcardmapje. Nu vraag je je misschien af, waarom zet je de prijzen erbij? Als bewijs dat een handtas inderdaad meer geld waard kan worden, dus misschien een goed argument voor manlief?

Nu heb ik ooit weleens tegen Testman gezet als we de Staatsloterij winnen dan wil ik 1 middag ongestoord gaan winkelen in de Louis Vuitton winkel en dan ga ik er eens lekker tegen aan. Die dag is nog niet gekomen maar ik heb mijn lijstje al klaar: een paar verschillende handtassen ( zoals de Neverfull, de Artsy en de Galliera), natuurlijk een bijpassende portemonnee en agenda, en de Clutch Slim Monogram. Natuurlijk een grote weekendtas, een cover voor mijn netbook en een hoesje voor mijn mobieltje. (Lijstje valt op zich best wel mee toch?)

Natuurlijk kan ik van een aantal modellen een nepper kopen maar daar begin ik niet meer aan. En natuurlijk weet ik ook, dat als ik met mijn Speedy op pad ga, er een aantal mensen zullen denken; dat is een nepper. Maar het kan me niets schelen, ik vind het een gewoon een mooi motief en dat al jaren lang. Dus loop ik gewoon af en toe de Louis Vuitton winkels (overal ter wereld) binnen en ga ik even lekker op mijn gemakje rondkijken.

Meer artikelen over tassen:

 

Gerelateerde artikelen

0 reactie

Gadget Test: Babyliss for Men - Ladygadgets.blogo.nl (Blog) | Gizmobrain 19 augustus 2011 - 23:09

[…] Gadget Test: Babyliss for MenLadygadgets.blogo.nl (Blog)Een paar weken geleden heeft Testman de X-10 Grooming set van Babyliss for Men thuis gestuurd gekregen voor een test en hij is aan het scheren geslagen. De X-10 komt incl. een aantal 'hulpstukken' zoals een mes voor haar en baard (en op dit mes kan je … […]

Reageer
Gadget Test: Babyliss for Men - Ladygadgets.blogo.nl (Blog) | Gizmobrain 19 augustus 2011 - 23:09

[…] Gadget Test: Babyliss for MenLadygadgets.blogo.nl (Blog)Een paar weken geleden heeft Testman de X-10 Grooming set van Babyliss for Men thuis gestuurd gekregen voor een test en hij is aan het scheren geslagen. De X-10 komt incl. een aantal 'hulpstukken' zoals een mes voor haar en baard (en op dit mes kan je … […]

Reageer

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com