Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Test; Samsung Tab S4 Test; Samsung Tab S4
  • Test; Nighthawk X4S Tri-Band WiFi extender Test; Nighthawk X4S Tri-Band WiFi extender
  • Test; Nighthawk X4S Tri-Band wifi-extender Test; Nighthawk X4S Tri-Band wifi-extender
  • Test; Epson Ecotank ET-7700 (foto)printer Test; Epson Ecotank ET-7700 (foto)printer
  • C&A introduceert een nieuw winkelconcept C&A introduceert een nieuw winkelconcept
  • Test; Mobiele hotspot Netgear AirCard 810 Test; Mobiele hotspot Netgear AirCard 810
ladygadgets

Gadget test: Samsung N150 netbook

Gisteren stond mijn vaste postbode Karel weer met een grote doos op mijn stoep, en daarin zat een Samsung N150 Plus netbook en deze keer is het testexemplaar geleverd in het roze!

De Samsung N150 Plus is een plus-editie van de eerder verschenen Samsung N150. Dit netbook heeft het Windows 7 Starter besturingssysteem en heeft de beschikking over een Intel Atom N450-processor, een 160GB harddisk, WiFi en Bluetooth 3.0 en een ingebouwde webcam. Het scherm is 10,1 inch en door het ge├»ntegreerder scharnier zijn het scherm en het toetsenbord met elkaar verbonden. En je kunt kiezen bij uit 2 verschillende accu’s: de standaard accu die 10 uur meegaat of de uitgebreide accu, voor 13,5 uur. De N150 weegt maar 1,24 kilo en naast de mooie roze die ik als testexemplaar heb ontvangen is ze (ja een roze netbook is natuurlijk vrouwelijk) er ook in het zwart en wit. Verder zitten er 2 usb poorten op de N150 Plus en hierop kan je een muis, toetsenbord of printer aansluiten. Ook heeft ze een 3-in-1 cardreader en een aantal in- en uitgangen voor internet, audio en VGA (evt. voor een extra scherm).

De aankomende week gaat ze met me mee en binnenkort volgt een testrapport, maar over 1 ding ben ik al reuze positief, nl. de mooie roze kleur!

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?