You are here: Home » Fashion » Tassenweek: Oilily tassen

Tassenweek: Oilily tassen

geschreven door Constance

voor deze herfst en winter heeft Oilily het thema ‘gipsy’ genomen, en de reden hiervoor is dat gypsy’s rondreizende avonturiers zijn en reizen van plek naar plek en dat is een beetje waar Oilily voor staat.

“ Gipsy Tales of Freedom”  is een collectie die niet alleen kinderen maar ook volwassen kan inspireren en hun dromen en wensen kunnen volgen en laten uitkomen. De favoriete bloemen van een gypsy zijn rozen en daarom vind je op de tassen een mooie bloemen- en/of rozenprint en versieringen die met de hand zijn geborduurd. Er zijn heel veel verschillende modellen: laptoptassen, schoudertassen, shoppers, rugzakken, sporttassen en weekenders, maar de luiertas, toilettas en het make-up tasje ontbreekt niet.

En wil je echt heel bijzonder uit de hoek willen komen dan is dit paardenschoudertasje een echte must-have!

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com