Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • De Chalrose Saddlebag De Chalrose Saddlebag
  • Samsonite: de perfecte reisgenoot voor elke bleisure trip Samsonite: de perfecte reisgenoot voor elke bleisure trip
  • Lipault Paris lanceert haar najaarscollectie Lipault Paris lanceert haar najaarscollectie
  • Samsonite lanceert nieuwe zachte kofferserie; Memphis Samsonite lanceert nieuwe zachte kofferserie; Memphis
  • Samsonite & Vodafone introduceren het bagagesysteem Track&Go Samsonite & Vodafone introduceren het bagagesysteem Track&Go
  • Samsonite Cosmolite en Uplite collectie is er nu in Ice Blue Samsonite Cosmolite en Uplite collectie is er nu in Ice Blue
shoppen

Tassenweek: Oilily tassen

voor deze herfst en winter heeft Oilily het thema ‘gipsy’ genomen, en de reden hiervoor is dat gypsy’s rondreizende avonturiers zijn en reizen van plek naar plek en dat is een beetje waar Oilily voor staat.

“ Gipsy Tales of Freedom”  is een collectie die niet alleen kinderen maar ook volwassen kan inspireren en hun dromen en wensen kunnen volgen en laten uitkomen. De favoriete bloemen van een gypsy zijn rozen en daarom vind je op de tassen een mooie bloemen- en/of rozenprint en versieringen die met de hand zijn geborduurd. Er zijn heel veel verschillende modellen: laptoptassen, schoudertassen, shoppers, rugzakken, sporttassen en weekenders, maar de luiertas, toilettas en het make-up tasje ontbreekt niet.

En wil je echt heel bijzonder uit de hoek willen komen dan is dit paardenschoudertasje een echte must-have!

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?