Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • De Chalrose Saddlebag De Chalrose Saddlebag
  • Altijd frisse sneakers zonder vieze luchtjes Altijd frisse sneakers zonder vieze luchtjes
  • Samsonite: de perfecte reisgenoot voor elke bleisure trip Samsonite: de perfecte reisgenoot voor elke bleisure trip
  • Lipault Paris lanceert haar najaarscollectie Lipault Paris lanceert haar najaarscollectie
  • Samsonite lanceert nieuwe zachte kofferserie; Memphis Samsonite lanceert nieuwe zachte kofferserie; Memphis
  • Samsonite & Vodafone introduceren het bagagesysteem Track&Go Samsonite & Vodafone introduceren het bagagesysteem Track&Go
shoppen

Tassenweek: Chanel SoHo tassencollectie

Afgelopen vrijdag is de allernieuwste Chanel winkel in Soho geopend, en deze zit in Spring Street in de New Yorkse wijk SoHo.

Als je de winkel binnenkomt is het meest in het oog springend de meer dan 3 meter hoge Chanel No. 5 parfumfles. Verder heeft de Chanel SoHo boetiek een aantal zgn. limited editions die alleen maar verkrijgbaar zijn bij deze winkel. Ten eerste is een speciale Chanel SoHo Beaute collection bestaande uit oogschaduw, lippenstifts en nagellak. Daarnaast is er ook de Chanel SoHo 2010 collection en dit is een schoenen- en tassencollectie gemaakt van python leer. De schoenen zijn er als ballerina, pumps (met en zonder peeptoe) en bikeboots. Maar mocht je altijd al gedroomd hebben van de ultieme Chanel tas dan is de Chanel SoHo 2010 tas echt je-van-het. Er zit zelfs, in elke tas, een speciaal label, met de tekst: Chanel SoHo 2010. De schoenen zijn er vanaf US$ 995,- en de tassen (slechts) vanaf US$ 4.900,-.

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?