You are here: Home » Fashion » Tassenweek: Chanel SoHo tassencollectie

Tassenweek: Chanel SoHo tassencollectie

geschreven door Constance

Afgelopen vrijdag is de allernieuwste Chanel winkel in Soho geopend, en deze zit in Spring Street in de New Yorkse wijk SoHo.

Als je de winkel binnenkomt is het meest in het oog springend de meer dan 3 meter hoge Chanel No. 5 parfumfles. Verder heeft de Chanel SoHo boetiek een aantal zgn. limited editions die alleen maar verkrijgbaar zijn bij deze winkel. Ten eerste is een speciale Chanel SoHo Beaute collection bestaande uit oogschaduw, lippenstifts en nagellak. Daarnaast is er ook de Chanel SoHo 2010 collection en dit is een schoenen- en tassencollectie gemaakt van python leer. De schoenen zijn er als ballerina, pumps (met en zonder peeptoe) en bikeboots. Maar mocht je altijd al gedroomd hebben van de ultieme Chanel tas dan is de Chanel SoHo 2010 tas echt je-van-het. Er zit zelfs, in elke tas, een speciaal label, met de tekst: Chanel SoHo 2010. De schoenen zijn er vanaf US$ 995,- en de tassen (slechts) vanaf US$ 4.900,-.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com