You are here: Home » Accessoires » Mobiel alarmsysteem

Mobiel alarmsysteem

geschreven door Constance

Je (her)kent dit vast wel: een onveilig hotel met slecht of geen brandbeveiliging, of een vreemde omgeving waar je je niet op je gemak voelt of je ligt op het strand en je kan je waardevolle spullen niet kwijt.

In deze en andere onveilige situaties zal het Cavius mobiele alarmsysteem je niet alleen een veilig gevoel geven maar wordt ook een bepaald niveau van bescherming geboden. Mede door het lage gewicht kan je het alarm overal mee naar toenemen, en doordat hij 130 dB aan geluid afgeeft zal je je gelijk een stuk veiliger wanen. De Cavius is er niet alleen voor die situaties waarin jezelf in gevaar kunt lopen maar is ook een mobiel brandalarm, rookmelder, deuralarm en een tas en koffer-alarm in één!  De alarmtonen zijn instelbaar naar het soort alarm.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com