Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Doro introduceert 3 nieuwe telefoons Doro introduceert 3 nieuwe telefoons
  • PLOX, handige mobiele oplader PLOX, handige mobiele oplader
  • Logeren via Airbnb Logeren via Airbnb
  • Milo stand ofwel houder voor mobiele telefoon Milo stand ofwel houder voor mobiele telefoon
  • Je mobiel is geld waard Je mobiel is geld waard
  • Tests op ladygadgets.blogo.nl Tests op ladygadgets.blogo.nl
ladygadgets

Mobiel alarmsysteem

Je (her)kent dit vast wel: een onveilig hotel met slecht of geen brandbeveiliging, of een vreemde omgeving waar je je niet op je gemak voelt of je ligt op het strand en je kan je waardevolle spullen niet kwijt.

In deze en andere onveilige situaties zal het Cavius mobiele alarmsysteem je niet alleen een veilig gevoel geven maar wordt ook een bepaald niveau van bescherming geboden. Mede door het lage gewicht kan je het alarm overal mee naar toenemen, en doordat hij 130 dB aan geluid afgeeft zal je je gelijk een stuk veiliger wanen. De Cavius is er niet alleen voor die situaties waarin jezelf in gevaar kunt lopen maar is ook een mobiel brandalarm, rookmelder, deuralarm en een tas en koffer-alarm in één!  De alarmtonen zijn instelbaar naar het soort alarm.

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?