You are here: Home » Shoppen » Tassenweek: Freitag Reference tassen

Tassenweek: Freitag Reference tassen

geschreven door Constance

Het Zwitserse tassenmerk Freitag heeft een supervrouwelijke lijn geïntroduceerd, Reference.

Sinds 1993 maakt Freitag tassen die geïnspireerd zijn door koeriers op wielen, nl. vrachtauto’s. Ze zijn overgestapt naar koeriers die op papier schrijven en daaruit is de Reference serie van 14 modellen ontstaan. Van een portemonnee t/m een laptop tas, van een toilettas t/m een weekendtas en van een clutch t/m een shopper, alle modellen zijn vertegenwoordigd. De Freitag Reference serie is er in verschillende kleuren, zoals grijs, rood en beige (afhankelijk van het model). Maar natuurlijk is Freitag de vrachtauto trouw gebleven want alle tassen zijn gemaakt van vrachtwagenzeil.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com