Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Samsonite: de perfecte reisgenoot voor elke bleisure trip Samsonite: de perfecte reisgenoot voor elke bleisure trip
  • Lipault Paris lanceert haar najaarscollectie Lipault Paris lanceert haar najaarscollectie
  • Samsonite lanceert nieuwe zachte kofferserie; Memphis Samsonite lanceert nieuwe zachte kofferserie; Memphis
  • Samsonite & Vodafone introduceren het bagagesysteem Track&Go Samsonite & Vodafone introduceren het bagagesysteem Track&Go
  • Samsonite Cosmolite en Uplite collectie is er nu in Ice Blue Samsonite Cosmolite en Uplite collectie is er nu in Ice Blue
  • Met Samsonite de piste op Met Samsonite de piste op
shoppen

Tassenweek: Freitag Reference tassen

Het Zwitserse tassenmerk Freitag heeft een supervrouwelijke lijn geïntroduceerd, Reference.

Sinds 1993 maakt Freitag tassen die geïnspireerd zijn door koeriers op wielen, nl. vrachtauto’s. Ze zijn overgestapt naar koeriers die op papier schrijven en daaruit is de Reference serie van 14 modellen ontstaan. Van een portemonnee t/m een laptop tas, van een toilettas t/m een weekendtas en van een clutch t/m een shopper, alle modellen zijn vertegenwoordigd. De Freitag Reference serie is er in verschillende kleuren, zoals grijs, rood en beige (afhankelijk van het model). Maar natuurlijk is Freitag de vrachtauto trouw gebleven want alle tassen zijn gemaakt van vrachtwagenzeil.

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?