You are here: Home » Beauty » Elegance Awards

Elegance Awards

geschreven door Constance

Wie is de meest elegante vrouw van nederland? Zojuist zijn Hotel The Grand, in Amsterdam, de Elegance Awards uitgereikt en shoppen.blogo.nl was erbij.

Elegance, de allereerste glossy magazine van Nederland, reikte vandaag ter ere van haar 800e editie de Elegance Awards uit. Actrice Hadewych Minis, saxofoniste Candy Dulfer, actrice Liz Snoijink en kunstenares Ans Markus mogen zich de meest elegante vrouwen van Nederland noemen. Tijdens een feestelijke receptie in hotel The Grand werden aan deze vier sterke, inspirerende en elegante vrouwen uit de Nederlandse kunst- en cultuurwereld de Elegance Awards uitgereikt. “Elegantie en dus ook Elegance is van alle leeftijden en daarom hebben we ervoor gekozen om de award aan te bieden aan de meest elegante vrouwen in verschillende leeftijdscategorieën,” aldus Anita Willemars, hoofdredacteur van Elegance.

Dit zijn de winnaressen in de verschillende categoriëen:

  • Categorie 30: Actrice Hadewych Minis: “Stijl heeft te maken met elegantie, maar vooral ook met aangeboren klasse. Beauty gecombineerd met brains!”
  • Categorie 40: Saxofoniste Candy Dulfer: “Stijl en klasse maken meer indruk. Stijl zegt iets over de manier waarop je in het leven staat.”
  • Categorie 50: Actrice Liz Snoijink: “Ik ben een klassiek type, of liever, ik ben gedoemd om klassieke kleding te dragen. Klassiek met een twist is het toppunt van elegantie.”
  • Categorie 60: Kunstenares Ans Markus: “Elegantie betekent er verzorgd uitzien. Dit heeft niets met geld te maken.”

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com