Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Bikini beauty tips Bikini beauty tips
  • Moederdag cadeautip: Tivoli Audio iSongbook Moederdag cadeautip: Tivoli Audio iSongbook
  • Gadget Test: Jabra FREEWAY Gadget Test: Jabra FREEWAY
  • Deze week bij Radio 10 Gold Deze week bij Radio 10 Gold
  • Vandaag bij Radio 10 Gold: Tupperware & de Soda Stream Vandaag bij Radio 10 Gold: Tupperware & de Soda Stream
  • Radio 10 Gold uitzendingen Radio 10 Gold uitzendingen
shoppen

Mad Men

Ik heb vorige week al een artikel geplaatst over de Mad Men Barbie & Ken collectie maar afgelopen week in New York viel me op dat je de Mad Men rage ook tegenkomt in fashion.

In de wintercollecties van oa. Louis Vuitton, Marc Jacobs en Prada kom je wijde rokken tegen, incl. hoog gesloten blouses en twinsets, maar ook strakke kokerrokken en diepe decolletés en cocktailjurken, incl. bijpassende handschoenen en tassen, dus zowel de ‘tuttige’ kleding van Betty Draper als ook de sexy outfit van Joan Holloway.

En de modellen lopen niet alleen op hoge hakken maar ook op ballerina’s, net als in de serie. De herenkostuums hebben een slanke pasvorm en de stropdassen zijn super smal. Verder worden er Mad Men cocktailparty’s gehouden en op internet kan je precies zien wat er nodig is voor zo’n feestje, behalve veel sigaretten en drank.

En op de officiële Mad Men website kan je de gemiste afleveringen nalezen en een quiz spelen, krijg je cocktailmix tips, maar ook een aankleedpop van jezelf maken en deze op je iPhone of smartphone zetten.

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?