You are here: Home » Schoenen & laarzen » Mad Men

Mad Men

geschreven door Constance

Ik heb vorige week al een artikel geplaatst over de Mad Men Barbie & Ken collectie maar afgelopen week in New York viel me op dat je de Mad Men rage ook tegenkomt in fashion.

In de wintercollecties van oa. Louis Vuitton, Marc Jacobs en Prada kom je wijde rokken tegen, incl. hoog gesloten blouses en twinsets, maar ook strakke kokerrokken en diepe decolletés en cocktailjurken, incl. bijpassende handschoenen en tassen, dus zowel de ’tuttige’ kleding van Betty Draper als ook de sexy outfit van Joan Holloway.

En de modellen lopen niet alleen op hoge hakken maar ook op ballerina’s, net als in de serie. De herenkostuums hebben een slanke pasvorm en de stropdassen zijn super smal. Verder worden er Mad Men cocktailparty’s gehouden en op internet kan je precies zien wat er nodig is voor zo’n feestje, behalve veel sigaretten en drank.

En op de officiële Mad Men website kan je de gemiste afleveringen nalezen en een quiz spelen, krijg je cocktailmix tips, maar ook een aankleedpop van jezelf maken en deze op je iPhone of smartphone zetten.

Gerelateerde artikelen

26 reacties

erica 16 mei 2011 - 00:22

Je kunt nergens je email-adres invulen bij de Jabra enquete, of zie ik iets over het hoofd?

Reageer
Constance 16 mei 2011 - 22:20

@erica, je hebt gelijk er is iets fout gegaan, gebruik aub deze link voor een nieuwe enquete, bij deze kan je wel een emailadresadres invullen

Reageer
erica 16 mei 2011 - 00:22

Je kunt nergens je email-adres invulen bij de Jabra enquete, of zie ik iets over het hoofd?

Reageer
Constance 16 mei 2011 - 22:20

@erica, je hebt gelijk er is iets fout gegaan, gebruik aub deze link voor een nieuwe enquete, bij deze kan je wel een emailadresadres invullen

Reageer
Debbie 16 mei 2011 - 13:48

Wil je een goed headsets die altijd pas!! koop een Jabra headset.

Reageer
Debbie 16 mei 2011 - 13:48

Wil je een goed headsets die altijd pas!! koop een Jabra headset.

Reageer
Nouwen Riet 16 mei 2011 - 21:00

Beste,
ik kocht de jabra BT530 rond nieuwjaar: eind 2009 of begin 2010. Ik was zeer content over de kwaliteit van het geluid! Net of ik gewoon door de telefoon aan het praten was terwijl ik met de auto reed, beide handen netjes aan het stuur.
20/04/2010 ging het aan-en uitknopje stuk: het ging er vanaf. Mobital Bree (waar ik het kocht) stuurde het toestel op en enige tijd later kreeg ik een nieuw toegestuurd (of het oude gerepareerd?).Weerom was ik zeer content! Nu is dit weekend weer dat aan-en uitknopje van het toestel gegaan!.Aangezien mijn toestel uit de garantie is krijg ik geen nieuw meer en repareren zou zoveel kosten als een nieuw. Ik ben iemand die voorzichtig omgaat met alle zaken dus daaraan kan het niet liggen. Waaraan dan wel? Ik durf geen nieuw meer te kopen daar ik vrees om weer hetzelfde mee te maken.
Misschien kunnen jullie mij verder helpen?

in de hoop snel reactie van u te ontvangen groet ik jullie

Riet Nouwen

Reageer
Constance 16 mei 2011 - 22:18

@Nouwen Riet, helaas kan ik u niet verder helpen aangezien ik geen winkel ben. Ik zag aan uw emailadres dat u uit België komt, misschien kunt u contact opnemen met Jabra in België en anders, als dat niet lukt, bij Jabra Nederland.
Succes

Reageer
Nouwen Riet 16 mei 2011 - 21:00

Beste,
ik kocht de jabra BT530 rond nieuwjaar: eind 2009 of begin 2010. Ik was zeer content over de kwaliteit van het geluid! Net of ik gewoon door de telefoon aan het praten was terwijl ik met de auto reed, beide handen netjes aan het stuur.
20/04/2010 ging het aan-en uitknopje stuk: het ging er vanaf. Mobital Bree (waar ik het kocht) stuurde het toestel op en enige tijd later kreeg ik een nieuw toegestuurd (of het oude gerepareerd?).Weerom was ik zeer content! Nu is dit weekend weer dat aan-en uitknopje van het toestel gegaan!.Aangezien mijn toestel uit de garantie is krijg ik geen nieuw meer en repareren zou zoveel kosten als een nieuw. Ik ben iemand die voorzichtig omgaat met alle zaken dus daaraan kan het niet liggen. Waaraan dan wel? Ik durf geen nieuw meer te kopen daar ik vrees om weer hetzelfde mee te maken.
Misschien kunnen jullie mij verder helpen?

in de hoop snel reactie van u te ontvangen groet ik jullie

Riet Nouwen

Reageer
Constance 16 mei 2011 - 22:18

@Nouwen Riet, helaas kan ik u niet verder helpen aangezien ik geen winkel ben. Ik zag aan uw emailadres dat u uit België komt, misschien kunt u contact opnemen met Jabra in België en anders, als dat niet lukt, bij Jabra Nederland.
Succes

Reageer
erica 18 mei 2011 - 01:26

Constance, via de bovenste en jouw nieuwe link krijg ik:
You have entered a wrong project ID. Please try again or contact the person in charge of the survey.

Reageer
Constance 18 mei 2011 - 09:23

@erica, hmm raar. Ik krijg wel de juiste pagina. Probeer het even via deze link

Reageer
erica 18 mei 2011 - 01:26

Constance, via de bovenste en jouw nieuwe link krijg ik:
You have entered a wrong project ID. Please try again or contact the person in charge of the survey.

Reageer
Constance 18 mei 2011 - 09:23

@erica, hmm raar. Ik krijg wel de juiste pagina. Probeer het even via deze link

Reageer
erica 18 mei 2011 - 12:05

Nu doet de link het wel,raar..
maar bedankt hoor!

Reageer
erica 18 mei 2011 - 12:05

Nu doet de link het wel,raar..
maar bedankt hoor!

Reageer

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com