You are here: Home » Gadget nieuws » Regenlaarzen met ingebouwde telefoonoplader

Regenlaarzen met ingebouwde telefoonoplader

geschreven door testman
Het festivalseizoen is weer begonnen en veel festivalgangers dragen graag regenlaarzen vanwege de modder. Het dragen van regenlaarzen is nu nog aantrekkelijker geworden nu Gotwind samen met telecombedrijf in Groot-Brittannië een regenlaars onder de naam Orange Power Wellies zal introduceren tijdens het Glastonbury Festival
die je ook kunt gebruiken als oplader voor je mobiele telefoon.
De benodigde elektriciteit wordt opgewekt door de combinatie van warmte in de laars en de koude zool. En inderdaad, hoe warmer je voeten, des te meer energie er vrij komt, dus mensen met zweetvoeten hebben eindelijk een voordeel. Na 12 uur dragen moet er voldoende energie zijn om je mobiel weer helemaal op te laden. Of de laarzen ook in productie zullen worden genomen is nog niet bekend.

Gerelateerde artikelen

4 reacties

Tweets die vermelden Regenlaarzen met ingebouwde telefoonoplader - Ladygadgets - Ladygadgets.Blogo.nl -- Topsy.com 25 juni 2010 - 16:51

[…] Dit blogartikel was vermeld op Twitter door Georges Disch, Constance Hage. Constance Hage heeft gezegd: Regenlaarzen met ingebouwde telefoonoplader: Het festivalseizoen is weer begonnen en veel festivalgangers dragen g… http://bit.ly/9O3IF6 […]

Reageer
Tweets die vermelden Regenlaarzen met ingebouwde telefoonoplader - Ladygadgets - Ladygadgets.Blogo.nl -- Topsy.com 25 juni 2010 - 16:51

[…] Dit blogartikel was vermeld op Twitter door Georges Disch, Constance Hage. Constance Hage heeft gezegd: Regenlaarzen met ingebouwde telefoonoplader: Het festivalseizoen is weer begonnen en veel festivalgangers dragen g… http://bit.ly/9O3IF6 […]

Reageer

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com