Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Valt je festival in het water? Niet met een jas van Rain Couture Valt je festival in het water? Niet met een jas van Rain Couture
  • Nooit meer zonder stroom met de AmpBag rugzak Nooit meer zonder stroom met de AmpBag rugzak
  • IKEA lanceert nieuwe LED-verlichting IKEA lanceert nieuwe LED-verlichting
  • Test; Smartphone accessoires Test; Smartphone accessoires
  • Vaderdag Cadeau Tip; Utix Powerbank Vaderdag Cadeau Tip; Utix Powerbank
  • Test; Samsung Galaxy S6+ Edge accessoires Test; Samsung Galaxy S6+ Edge accessoires
ladygadgets

Regenlaarzen met ingebouwde telefoonoplader

Het festivalseizoen is weer begonnen en veel festivalgangers dragen graag regenlaarzen vanwege de modder. Het dragen van regenlaarzen is nu nog aantrekkelijker geworden nu Gotwind samen met telecombedrijf in Groot-Brittanniƫ een regenlaars onder de naam Orange Power Wellies zal introduceren tijdens het Glastonbury Festival
die je ook kunt gebruiken als oplader voor je mobiele telefoon.
De benodigde elektriciteit wordt opgewekt door de combinatie van warmte in de laars en de koude zool. En inderdaad, hoe warmer je voeten, des te meer energie er vrij komt, dus mensen met zweetvoeten hebben eindelijk een voordeel. Na 12 uur dragen moet er voldoende energie zijn om je mobiel weer helemaal op te laden. Of de laarzen ook in productie zullen worden genomen is nog niet bekend.
Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?