You are here: Home » Gadgets » Bas Kosters tas

Bas Kosters tas

geschreven door Constance

Hippas proudly presents…de Bas Kosters Charity bag


Welke menslievende fashionista wil dit nou niet? Lekker voor jezelf shoppen en zo gelijk een goed doel steunen! Bij Hippas krijg je nu die kans. Daar kun je namelijk vanaf vandaag een designertas scoren waarvan de opbrengst volledig naar een goed doel gaat! Bas Kosters is gevraagd om een unieke en opvallende tas te ontwerpen voor het goede doel en daar heeft hij ‘ja’ op gezegd!

En het resultaat mag er zijn: een 100% NL en hand-made, hebzuchtopwekkende tas waar je mee voor de dag kunt komen! Wie de ontwerpen van Bas Kosters kent, weet meteen al dat het om een design gaat waar je helemaal vrolijk van wordt, immers: Fashion = Fun!

Hippas heeft 3  goede doelen uitgekozen : het Liliane Fonds, KiKa en de Guusje Nederhorst Foundation. Vandaag gaat bij  Hippas de tas €100 per stuk in een gelimiteerde én genummerde oplage in de verkoop. De complete opbrengst van de tassen zal uiteindelijk aan het doel met de meeste stemmen worden gedoneerd!

Wees er dus snel bij en stem via www.hippas.nl op jouw favoriete goede doel. Elke Hippasionista mag stemmen, ook als je – helaas – geen tas hebt weten te veroveren…  Boomerang Create, vd. ansichtkaarten, was zo enthousiast over de vrolijke print van de tas, dat de print ook als kaart en e-card wordt uitgebracht.   ware fashion diva – en met het hart voor een kind op de goede plaats – de show kunt stelen met deze unieke, must-have tas!

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com