Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • IKEA rolgordijnen werken samen met Google Assistent IKEA rolgordijnen werken samen met Google Assistent
  • December cadeautip; FORFEO beautyproducten December cadeautip; FORFEO beautyproducten
  • IKEA lanceert haar nieuwste SOMMAR collectie IKEA lanceert haar nieuwste SOMMAR collectie
  • Haal kerst in huis met HEMA Haal kerst in huis met HEMA
  • De overstap naar een Acer Chromebook De overstap naar een Acer Chromebook
  • Nieuwste ARCHOS Oxygen 101 S tablet voor minder dan 180 eur Nieuwste ARCHOS Oxygen 101 S tablet voor minder dan 180 eur
shoppen

Online shoppen zonder creditcard

Heb je geen creditcard en wil je toch online shoppen, bijv. via een buitenlandse website?

Dat kan vanaf nu met de 3V prepaid Visa card. Je kan met de 3V Prepaid Visa card alleen het bedrag besteden dat je vooraf bepaald hebt en daardoor heb je controle over je uitgaven. En je tegoed is te gebruiken op alles sites waar Visacards geaccepteerd worden, in binnen- en buitenland. Ook voor iedereen die wel over een creditcard beschikt, kan de 3V prepaid Visa card een uitkomst zijn, bijv. als je je partner iets cadeau wil geven.

De 3V prepaid Visa card kan in de winkel worden gekocht of op internet via www.3vcash.nl. De koper bepaalt zelf de hoogte van het bedrag en betaalt dit bedrag in de winkel of op internet via iDEAL. Met de ontvangen activatiecode kan vervolgens op de 3V website het bijbehorende 3V Visa nummer opgehaald worden. Hierna kan na enkele seconden al wereldwijd op internet betaald worden, overal waar Visa wordt geaccepteerd. Je krijgt geen papieren bankafschriften of rekeningen thuis maar je kan wel je  betaal- en kaartgegevens zien als je inlogt op www.3Vcash.nl. Bij de 3V prepaid Visa card worden er geen hoge rentetarieven of verborgen kosten berekend. 3V berekent een minimale aankooptoeslag voor een 3V prepaid Visa card (bijvoorbeeld  € 1,- voor een bedrag van € 20,-). En met een vooraf betaald bedrag kunnen de uitgaven bovendien volledig gecontroleerd worden.

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?