Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Wat kan er nog meer met de Senseo Twister melkopschuimer? Wat kan er nog meer met de Senseo Twister melkopschuimer?
  • SodaStream lanceert de Spirit One Touch én 3 zonnige mocktails SodaStream lanceert de Spirit One Touch én 3 zonnige mocktails
  • Zo bespaar je op de energierekening Zo bespaar je op de energierekening
  • Test; Less helpt je met de was Test; Less helpt je met de was
  • Maak een gemakkelijke keuze bij Mobiel.nl Maak een gemakkelijke keuze bij Mobiel.nl
  • De Van Stael fiets; stijlvol en stoer in de sfeer van toen De Van Stael fiets; stijlvol en stoer in de sfeer van toen
shoppen

Online shoppen zonder creditcard

Heb je geen creditcard en wil je toch online shoppen, bijv. via een buitenlandse website?

Dat kan vanaf nu met de 3V prepaid Visa card. Je kan met de 3V Prepaid Visa card alleen het bedrag besteden dat je vooraf bepaald hebt en daardoor heb je controle over je uitgaven. En je tegoed is te gebruiken op alles sites waar Visacards geaccepteerd worden, in binnen- en buitenland. Ook voor iedereen die wel over een creditcard beschikt, kan de 3V prepaid Visa card een uitkomst zijn, bijv. als je je partner iets cadeau wil geven.

De 3V prepaid Visa card kan in de winkel worden gekocht of op internet via www.3vcash.nl. De koper bepaalt zelf de hoogte van het bedrag en betaalt dit bedrag in de winkel of op internet via iDEAL. Met de ontvangen activatiecode kan vervolgens op de 3V website het bijbehorende 3V Visa nummer opgehaald worden. Hierna kan na enkele seconden al wereldwijd op internet betaald worden, overal waar Visa wordt geaccepteerd. Je krijgt geen papieren bankafschriften of rekeningen thuis maar je kan wel je  betaal- en kaartgegevens zien als je inlogt op www.3Vcash.nl. Bij de 3V prepaid Visa card worden er geen hoge rentetarieven of verborgen kosten berekend. 3V berekent een minimale aankooptoeslag voor een 3V prepaid Visa card (bijvoorbeeld  € 1,- voor een bedrag van € 20,-). En met een vooraf betaald bedrag kunnen de uitgaven bovendien volledig gecontroleerd worden.