You are here: Home » Shoppen » Een nieuwe tas bij My New Bag

Een nieuwe tas bij My New Bag

geschreven door testman

Sinds 16 maart jl. is tassenwinkel www.mynewbag.nl online. Vorig jaar is eigenaresse Eline begonnen met My New Bag door een ‘tassendilemma’ waar zij jarenlang tegenaan liep: tassen zijn te duur (Gucci en Mulberry) of van slechte kwaliteit (H&M, en Wehkamp).

my new bagEline is daarom met haar zoektocht begonnen via de grote modebeurzen en fashionsteden in Italië, Duitsland, België, Engeland, China en Nederland. Alle tassen worden met zorg uitgezocht om een goede prijs/kwaliteit te kunnen waarborgen. My New Bag biedt een breed assortiment tassen, van goedkope tot luxe handtassen van (imitatie-)leer en de prijzen liggen tussen de 20 tot 125 euro. Mynewbag.nl biedt een origineel aanbod tassen en geeft  persoonlijke service. Elke tas wordt binnen twee tot vijf werkdagen geleverd en je betaalt met iDeal of creditcard via PayPal. Je kunt ook een tassenparty bij je thuis organiseren (min. 15 personen), dus een leuk idee voor een vrijgezellen- of vriendinnendag.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com