Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Een RAINS regenjas helpt je het festivalseizoen door Een RAINS regenjas helpt je het festivalseizoen door
  • Lipault Collection Capsule Lipault Collection Capsule
  • Hermès Festival des Métiers in Amsterdam Hermès Festival des Métiers in Amsterdam
  • MYOMY Paperbag luiertas MYOMY Paperbag luiertas
  • BY LOULOU; de Christmas Collection BY LOULOU; de Christmas Collection
  • Buddha to Buddha Charity Collection Buddha to Buddha Charity Collection
shoppen

Een nieuwe tas bij My New Bag

Sinds 16 maart jl. is tassenwinkel www.mynewbag.nl online. Vorig jaar is eigenaresse Eline begonnen met My New Bag door een ‘tassendilemma’ waar zij jarenlang tegenaan liep: tassen zijn te duur (Gucci en Mulberry) of van slechte kwaliteit (H&M, en Wehkamp).

my new bagEline is daarom met haar zoektocht begonnen via de grote modebeurzen en fashionsteden in Italië, Duitsland, België, Engeland, China en Nederland. Alle tassen worden met zorg uitgezocht om een goede prijs/kwaliteit te kunnen waarborgen. My New Bag biedt een breed assortiment tassen, van goedkope tot luxe handtassen van (imitatie-)leer en de prijzen liggen tussen de 20 tot 125 euro. Mynewbag.nl biedt een origineel aanbod tassen en geeft  persoonlijke service. Elke tas wordt binnen twee tot vijf werkdagen geleverd en je betaalt met iDeal of creditcard via PayPal. Je kunt ook een tassenparty bij je thuis organiseren (min. 15 personen), dus een leuk idee voor een vrijgezellen- of vriendinnendag.

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?