You are here: Home » Accessoires » Nieuwe telefoon van HTC, de HTC Wildfire

Nieuwe telefoon van HTC, de HTC Wildfire

geschreven door Constance

HTC komt met een mobiele telefoon voor social networking: de HTC Wildfire. Het Android toestel heeft de HTC Sense interface.

HTC Wildfire

De HTC Wildfire heeft de speciale HTC Friendstream-applicatie waardoor alle content van sociale netwerken als Facebook, Twitter en Flickr verzamelt zijn in een centraal overzicht. Zo kun je in een oogopslag alle updates, reacties en foto’s van je vrienden bekijken waar je ook bent.

De HTC Sense-interface stelt personen centraal door mobiele telefoons op een eenvoudiger en meer natuurlijke manier te laten werken. Zo bevat ieder contact dat is bekeken in het adresboek van de HTC Wildfire, direct een overzicht van alle communicatie die met de betreffende persoon heeft plaatsgevonden. Je kunt zien wanneer je voor het laatst met die persoon hebt gesproken, smsjes en e-mails bekijken die zijn ontvangen en verstuurden updates uit sociale netwerken checken. Als je wordt gebeld door een vriend of vriendin laat de ‘HTC Caller ID’ direct zijn of haar Facebook profielfoto en de laatste statusupdate zien. Daarnaast krijg je een reminder als deze persoon bijna jarig is.

Je kunt nu al meer dan 50.000 Apps downloaden via Android Market. Maar welke zijn nu leuk voor jou? Dankzij de nieuwe functionaliteit voor het delen van apps in HTC Sense, kun je met je vrienden elkaar suggesties doen voor nieuwe apps. Deze kunnen eenvoudig worden voorgesteld via e-mail, sms of sociale netwerken. Je vrienden ontvangen een link naar deze app in de Android Market en kunnen deze door deze simpelweg aan te klikken, downloaden naar hun telefoon.

De HTC Wildfire is half juli in Europa verkrijgbaar in de kleuren Metal Mocha en Pure White.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com