Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Altijd frisse sneakers zonder vieze luchtjes Altijd frisse sneakers zonder vieze luchtjes
  • Anna van Mills; Ontwerp zelf het perfecte paar schoenen Anna van Mills; Ontwerp zelf het perfecte paar schoenen
  • L.K.Bennett werkt samen met schoenenmerk Bionda Castana L.K.Bennett werkt samen met schoenenmerk Bionda Castana
  • L.K.Bennett Wedding Collectie L.K.Bennett Wedding Collectie
  • Saucony Spring Summer collectie Saucony Spring Summer collectie
  • Lever oude schoenen in voor de Kledingbank Lever oude schoenen in voor de Kledingbank
shoppen

Leuke WK-accessoires

Natuurlijk gaan we de aankomende tijd overstelpt worden met allerlei supermarkten en winkels die Muppies, Puppies, Fruppies en afzichtelijke tshirts gaan verkopen, maar je kunt er tijdens de WK ook stylish verantwoord uitzien.

nederlands elftal

Er zijn een aantal accessoires die gelijk een goed doel steunen dus die wil ik van harte aanbevelen. Je kunt bij de Bijenkorf de Yoell armbanden kopen (in oranje en rood/wit/blauw) en de armbanden worden gemaakt door vrouwen in Zuid Afrika die met HIV besmet zijn. Verder heeft de HEMA een kralen gelukspoppetje in het Return to Sender assortiment en een heel leuk Jip & Janneke tshirt waarbij de opbrengst gaat naar de Fiep Westendorp Foundation.

Wil je het fashionable oranje jurkje van Supertrash, dan moet je in de supermarkt een Bavaria 6-pack kopen en je krijgt dan de Dutchydress er gratis bij en natuurlijk schaf je dan gelijk een paar oranje sleehakken of ballerina’s van United Nude (van de Nederlandse ontwerper Rem Koolhaas, inderdaad het neefje van) aan en voor de finishing touch is er het TOM-ME tasje van Claudio Ferrici.

Ben je toevallig op vakantie dan kan je een rood/wit/blauwe bikini dragen en voor de iPhone gebruiksters is er ook een oranje iPhone hoesje. Natuurlijk kan je ook kiezen voor afzichtelijke pruiken en andere rare hoofddeksels maar daar geef ik geen stijladvies voor 😉

yoellWK gelukspoppetjedames t-shirtunited nudeballerina
orange-kleinwk bikini
Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?