Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Test; de nieuwe Sigma Sport LED-fietsverlichtingset Test; de nieuwe Sigma Sport LED-fietsverlichtingset
  • Hanglampen voor boven de eettafel Hanglampen voor boven de eettafel
  • Test; Olixar enCharge oplader Test; Olixar enCharge oplader
  • hue: het nieuwe speeltje van Philips hue: het nieuwe speeltje van Philips
  • LED it shine! LED it shine!
  • Test; Innr LED verlichtingsset Test; Innr LED verlichtingsset
ladygadgets

Buitenverlichting

Tijdens mijn safari (vorige maand) heb ik regelmatig kunnen dineren met de verlichting van een olielamp, heel romantisch en gezellig maar er is 1 nadeel: je moet deze lamp bijvullen en het blijft toch een viezig karweitje.

led olielamp

Ik kwam de LED Kerosene Lantern tegen en die ziet er hetzelfde uit als de ouderwetse olielamp maar hij werkt op 2 AA batterijen! De LED-lampen zorgen voor een sfeervol licht en je kunt maar liefst 12 verschillende lichtsterktes instellen en je hoeft pas na 60 uur de batterijen te vervangen. (Ook ideaal voor een kampeervakantie of een romantische avond op het strand.)

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?