You are here: Home » Gadget nieuws » Buitenverlichting

Buitenverlichting

geschreven door Constance

Tijdens mijn safari (vorige maand) heb ik regelmatig kunnen dineren met de verlichting van een olielamp, heel romantisch en gezellig maar er is 1 nadeel: je moet deze lamp bijvullen en het blijft toch een viezig karweitje.

led olielamp

Ik kwam de LED Kerosene Lantern tegen en die ziet er hetzelfde uit als de ouderwetse olielamp maar hij werkt op 2 AA batterijen! De LED-lampen zorgen voor een sfeervol licht en je kunt maar liefst 12 verschillende lichtsterktes instellen en je hoeft pas na 60 uur de batterijen te vervangen. (Ook ideaal voor een kampeervakantie of een romantische avond op het strand.)

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com