Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Nieuwe biologische theecollectie van Rituals Nieuwe biologische theecollectie van Rituals
  • Herbruikbaar cadeaupapier ViSSEVASSE uit Denemarken Herbruikbaar cadeaupapier ViSSEVASSE uit Denemarken
  • IKEA rolgordijnen werken samen met Google Assistent IKEA rolgordijnen werken samen met Google Assistent
  • December cadeautip; FORFEO beautyproducten December cadeautip; FORFEO beautyproducten
  • IKEA lanceert haar nieuwste SOMMAR collectie IKEA lanceert haar nieuwste SOMMAR collectie
  • Haal kerst in huis met HEMA Haal kerst in huis met HEMA
shoppen

NIVEA: in drie stappen Glad, Strak en Bruin

Zodra de zomer weer in zicht komt krijg ik de kriebels om mijn lichaam helemaal klaar te maken voor het strand en de zomer op mijn mooist door te komen.

keyvisual_summerproof

Tegelijk met de zonneschijn gaat er weer meer bloot tevoorschijn komen. Daarom wil je wel op zijn best naar voren komen.NIVEA heeft nu een stappenplan ontwikkeld, een optimale voorbereiding om snel zomerklaar te zijn. Onder mijn rokje straks graag 1.gladde 2.strakke en 3.bruine benen!

Voor Stap 1 gebruik je: NIVEA Double Effect Shower& Shave: maakt scheren onder de douche gemakkelijk.De NIVEA Double Effect Shower& Shave is een unieke douche-en scheercrème waarmee je gemakkelijk onder de douche kan scheren. Het verzorgt de huid door avocado-olie en vergemakkelijkt het scheren dankzij het zachte en stevige schuim.

Voor Stap 2 gebruik je: NIVEA Body Good Bye cellulite: vermindert cellulite in 3 weken. De unieke formule van NIVEA body Good bye Cellulite Gel vermindert cellulite en de ingrediënten zijn zo krachtig dat je de gel zelfs niet in hoeft te masseren.

Voor Stap 3 gebruik je: NIVEA Sun Protect & Bronze: Het eerste zonbeschermings product wat goede bescherming geeft en er voor zorgt dat je sneller kleurt!

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?