Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • HEMA viert de lente HEMA viert de lente
  • Savon Noir, natuurlijke zwarte olijfzeep Savon Noir, natuurlijke zwarte olijfzeep
  • IKEA introduceert staycation, zomerse meubels voor tuin en balkon IKEA introduceert staycation, zomerse meubels voor tuin en balkon
  • Net-Echt betonlook tuinmeubelen Net-Echt betonlook tuinmeubelen
  • Verlicht je balkon, tuin of terras met de draadloze Lucis lamp Verlicht je balkon, tuin of terras met de draadloze Lucis lamp
  • Vaderdag tip; Husqvarna introduceert nieuw tuingereedschap Vaderdag tip; Husqvarna introduceert nieuw tuingereedschap
ladygadgets

De Rosé Chair

Ontwerper Michel Taalman heeft voor de zomer een speciale Rosé Chair bedacht en dit is een heerlijke luierstoel waarin een inkeping zit waarin je (in de armleuning) je glas rosé (Cava of Prosecco mag ook) kunt hangen.

rose chair

Je krijgt de Rosé Chair als een bouwpakket thuis (helaas zonder een fles rosé) en in slechts 4 stappen zet je je Rosé Chair in elkaar. De Rosé Chair kost euro 94,50 (excl. verzendkosten) en is gemaakt van Plywood. Ik zie mezelf al zitten, boekje in de hand en glas onder handbereik (zonder het risico dat ie kan vallen). Laat het mooie weer maar komen.

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?