Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Nieuwe biologische theecollectie van Rituals Nieuwe biologische theecollectie van Rituals
  • Herbruikbaar cadeaupapier ViSSEVASSE uit Denemarken Herbruikbaar cadeaupapier ViSSEVASSE uit Denemarken
  • IKEA rolgordijnen werken samen met Google Assistent IKEA rolgordijnen werken samen met Google Assistent
  • December cadeautip; FORFEO beautyproducten December cadeautip; FORFEO beautyproducten
  • IKEA lanceert haar nieuwste SOMMAR collectie IKEA lanceert haar nieuwste SOMMAR collectie
  • Haal kerst in huis met HEMA Haal kerst in huis met HEMA
shoppen

De Rosé Chair

Ontwerper Michel Taalman heeft voor de zomer een speciale Rosé Chair bedacht en dit is een heerlijke luierstoel waarin een inkeping zit waarin je (in de armleuning) je glas rosé (Cava of Prosecco mag ook) kunt hangen.

rose chair

Je krijgt de Rosé Chair als een bouwpakket thuis (helaas zonder een fles rosé) en in slechts 4 stappen zet je je Rosé Chair in elkaar. De Rosé Chair kost euro 94,50 (excl. verzendkosten) en is gemaakt van Plywood. Ik zie mezelf al zitten, boekje in de hand en glas onder handbereik (zonder het risico dat ie kan vallen). Laat het mooie weer maar komen.

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?