Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Aldi biedt de Motorola Moto E5 smartphone aan Aldi biedt de Motorola Moto E5 smartphone aan
  • Nieuwe biologische theecollectie van Rituals Nieuwe biologische theecollectie van Rituals
  • Herbruikbaar cadeaupapier ViSSEVASSE uit Denemarken Herbruikbaar cadeaupapier ViSSEVASSE uit Denemarken
  • IKEA rolgordijnen werken samen met Google Assistent IKEA rolgordijnen werken samen met Google Assistent
  • December cadeautip; FORFEO beautyproducten December cadeautip; FORFEO beautyproducten
  • IKEA lanceert haar nieuwste SOMMAR collectie IKEA lanceert haar nieuwste SOMMAR collectie
shoppen

Plisséhordeuren op maat gemaakt

Aangezien we midden in de lente zitten, wil ik de aankomende dagen wat leuks bespreken voor huis en tuin, want het mooie weer is aantocht!

Plissehordeuren

Vorig jaar december was eindelijk mijn aanbouw klaar en we hebben in deze aanbouw 2 x 2 dubbele openslaande deuren. En in het voorjaar en de zomer laten we deze regelmatig openstaan omdat wij ook veel in de tuin vertoeven. Maar dan krijg je het muggen- en vliegenprobleem. Dus een van de eerste dingen die ik afgelopen maand heb besteld is een plisséhor bij Erpé Zonwering. Natuurlijk kan je kiezen voor zo’n klaphor, maar dat is bij openslaande deuren niet zo heel erg handig. En  kom je al snel uit bij een plisséhor. Het voordeel is dat deze op maat gemaakt worden en heel weinig ruimte innemen in de deurpost en je hebt niet zo’n onhandig drempel waar je makkelijk over kan struikelen. En je kunt de hele cassette waar de plisséhor inzit gemakkelijk loshalen, schoonmaken en evt. opbergen.

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?