You are here: Home » Advertorial » Plisséhordeuren op maat gemaakt

Plisséhordeuren op maat gemaakt

geschreven door Constance

Aangezien we midden in de lente zitten, wil ik de aankomende dagen wat leuks bespreken voor huis en tuin, want het mooie weer is aantocht!

Plissehordeuren

Vorig jaar december was eindelijk mijn aanbouw klaar en we hebben in deze aanbouw 2 x 2 dubbele openslaande deuren. En in het voorjaar en de zomer laten we deze regelmatig openstaan omdat wij ook veel in de tuin vertoeven. Maar dan krijg je het muggen- en vliegenprobleem. Dus een van de eerste dingen die ik afgelopen maand heb besteld is een plisséhor bij Erpé Zonwering. Natuurlijk kan je kiezen voor zo’n klaphor, maar dat is bij openslaande deuren niet zo heel erg handig. En  kom je al snel uit bij een plisséhor. Het voordeel is dat deze op maat gemaakt worden en heel weinig ruimte innemen in de deurpost en je hebt niet zo’n onhandig drempel waar je makkelijk over kan struikelen. En je kunt de hele cassette waar de plisséhor inzit gemakkelijk loshalen, schoonmaken en evt. opbergen.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com