You are here: Home » Shoppen » Nieuwe tassen van Tom Sebastian

Nieuwe tassen van Tom Sebastian

geschreven door Constance

Natuurlijk is Tom Sebastian niet stil blijven zitten want na de TOM-tas en de TOM-me is er een zusje (TOM-Wallet) en een broertje (TOM-Junior) bijgekomen en is de hele TOM-tassenfamilie compleet.

tom set

De TOM-Junior is, zoals de naam al doet vermoeden, een slag kleiner dan de TOM-Tas, maar een slag groter dan de TOM-Me. De kenmerkende vormgeving van de Tom-tas is ook in dit model weer goed terug te vinden. Het brede lage model maakt de tas extra overzichtelijk en natuurlijk heeft ook deze tas het bekende TOM make-uptasje en de sleutelhanger/tafelhaak .
De TOM-wallet is een langwerpige portemonnee waarbij werkelijk aan alles is gedacht. Met maar liefst zeven vakjes (twee met rits) om briefgeld, munten of bonnetjes te bewaren. Daarnaast is er een complete rij voor creditcards, een speciaal vakje voor je rijbewijs en een extra ritsvak aan de buitenzijde. Ook zit er een handige lus aan om de portemonnee bij je te dragen als een mini clutch.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com